ÖTV indirimi Cumhurbaşkanı’ndan geçti! 386 Bin TL'ye sıfır otomobil satışı başladı

Araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere büyük müjde. Cumhurbaşkanı onayladı, ÖTV indirimi çıktı. Sadece 386 Bin TL'ye sıfır otomobil fırsatı sizi bekliyor.

ÖTV indirimi Cumhurbaşkanı’ndan geçti! 386 Bin TL'ye sıfır otomobil satışı başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar için güzel haberi verdi. ÖTV indirimi geldi. Ticari araçlarda ÖTV tamamen kalkarken ÖTV’de araç fiyatları 386 bin TL'ye kadar geriledi. Araç sahibi olmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırması. ÖTV'siz Volkswagen Caddy fiyatları ve detaylar haberimizde…

Araç ve konut fiyatları Türkiye'de her geçen gün atmaya devam ederken özellikle sıfır araç bulmak artık imkansız hale gelmiş durumda. Bayiler sıfır araç satışı yapmıyor bu da ikinci el otomobil piyasasının daha da hareketlenmesine sebep oluyor. Yükselen fiyatlar nedeniyle otomobil alamayan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müjde geldi. ÖTV'siz araç fiyatları Meraklı araştırılmaya başlandı. Ticari araçlarda ÖTV kaldırıldı. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılan yeni uygulama sayesinde vergisiz araç fiyatları 386.000 TL'ye kadar gerilemiş durumda.

VERGİSİZ ARAÇ ALMAK İSTEYENLER FIRSATI KAÇIRMASIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ÖTV'siz araç ile ilgili Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulundu. Ticari araçlarını yenilemek ya da ticari araç almak isteyenler için ÖTV’nin kaldırıldığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aynı cinsten taşıtların yenilenmesinde herhangi bir vergi ödemesi alınmayacağını bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen bu Müjde sonrasında ticari amaçla kullanılan otomobil fiyatları düştüğü. Ancak son tarih ekim ayı olarak belirlendi. ÖTV'siz otomobil kampanyasından faydalanmak isteyenlerin en geç Ekim ayına kadar düzenlemek kapsamında ticari aracını değiştirmeleri gerekiyor. Peki ÖTV'siz araç fiyatları ne kadar oldu?

ÖTV'SİZ VOLKSWAGEN CADDY FİYATLARI

Şu anda ÖTV'siz otomobil satışında en çok ilgi gören model Volkswagen Caddy oldu. Peki ÖTV'siz Volkswagen Caddy modelleri ve fiyatları ne kadar oldu? İşte ÖTV'siz Volkswagen Caddy fiyatları:

ÖTV indirimli Volkswagen Caddy Manuel 2.0 TDI 122 Beygir Impression Donanım Paketi Satış Fiyatı: 386.899 TL

ÖTV indirimli Volkswagen Caddy Otomatik 2.0 TDI 122 Beygir Impression Donanım Paketi Satış Fiyatı: 413.576 TL

ÖTV indirimli Volkswagen Caddy Manuel 2.0 TDI 122 Beygir Life Donanım Paketi Satış Fiyatı: 416.034 TL

ÖTV indirimli Volkswagen Caddy Otomatik 2.0 TDI 122 Beygir Life Donanım Paketi Satış Fiyatı: 441.783 TL

ÖTV indirimli Volkswagen Caddy Otomatik 2.0 TDI 122 Beygir Style Donanım Paketi Satış Fiyatı: 499.211 TL

ÖTV indirimli Volkswagen Caddy Cargo Manuel 2.0 TDI 122 Beygir Donanım Paketi Satış Fiyatı: 307.720 TL

ÖTV indirimli Volkswagen Caddy Cargo Otomatik 2.0 TDI 122 Beygir Donanım Paketi Satış Fiyatı: 332.382 TL

ÖTV indirimli Volkswagen Caddy Cargo Maxi Manuel 2.0 TDI 122 Beygir Donanım Paketi Satış Fiyatı: 314.424 TL

ÖTV indirimli Volkswagen Caddy Cargo Maxi Otomatik 2.0 TDI 122 Beygir Donanım Paketi Satış Fiyatı: 335.576 TL