Bu fiyata peynir ekmek gibi satıyor! 300 bin TL’ye araba fırsatı kaçmaz

Sıfır ve 2. El araç fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken araba almayı düşünen vatandaşların yüzünü güldürecek bir haber geldi. O model arabalar sadece 300 bin TL fiyatı ile satışta. Araba almayı düşünenler bu imkanı sakın kaçırmasın.

Bu fiyata peynir ekmek gibi satıyor! 300 bin TL’ye araba fırsatı kaçmaz

Türkiye'de koronavirüs pandemisi ile birlikte başlayan araç fiyatlarındaki Yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Özellikle çift krizi sonrası sıfır otomobil bulmak zorlaşırken ikinci el araçları olan talep arttı. Bu durum ikinci el otomobil Fiyatlarını da arşa çıkardı. Ancak ucuz araba arayanlar için güzel bir haber var. 300.000 TL'ye ikinci el otomobil fırsatı başladı. Bu fiyata bu arabalar kesinlikle Kaçmaz. Araba sahibi olmak isteyenler için en ucuz otomobil fiyatları haberimizde…

2. El araç piyasasında 300.000 TL altı otomobiller Araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Otomobil almayı düşünenler için piyasada şu anda sadece birkaç tane 300 bin TL altı model kaldı. Peki hangi model altı araçlar 300 bin TL altı satılıyor? Bu fiyata Peynir ekmek gibi satan araç modelleri haberimizde…

VOLKSWAGEN POLO

Piyasada kalan 300 bin TL altı fiyatlı araçlardan biri Volkswagen Polo oldu. Hem 3 kapı hem de 5 kapı versiyonu ile Volkswagen Polo Bu fiyata resmen Peynir ekmek gibi satıyor. Piyasanın en dayanıklı otomobillerinden biri olan Volkswagen Polo, aynı zamanda motor teknolojisi ve kalitesi ile de dikkat çekiyor.

RENAULT MEGANE

Geniş ve konforlu tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Renault megane'da son dönemlerde 300 bin TL altı en popüler araçlar arasında yer alıyor. Yoğun ilgi gören Renault Megane şık görüntüsü ve farklı motor seçenekleri ile de öne çıkıyor.

SEAT CORDOBA

Seat Cordoba küçük görüntüsüne rağmen geniş hiç hacmi ile oldukça Ferah bir otomobil olarak 300.000 TL fiyatı ile satışa sunuluyor.

FİAT PUNTO

Geniş aileler için avantajlı bir seçenek olan fiyat Punto, baş ve ayaklar içinde geniş bir alan imkanı veriyor. Bagaj alanı da yine koltukların katlanabilir olması sayesinde daha da genişleyebiliyor. Bu sayede araç geniş kapsamlı Kullanıma da uygun oluyor.