44 TL'ye 8’li tuvalet kağıdı! Görenler üçer beşer sepete atıyor

8’li tuvalet kağıdı indirimi başladı. O markette sadece 44 TL'den raflara yerleşti. Tuvalet kağıdı indirimini görenler üçer beşer sepete atıyor.

44 TL'ye 8’li tuvalet kağıdı! Görenler üçer beşer sepete atıyor

Tuvalet kağıdı indirimi kampanyaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son dönemlerde Fiyatı çok artan tuvalet kağıdı ürünlerinde yapılan indirimler kapış kapış gidiyor. Temel hijyen ürünlerinden biri olan ve son 2 yıl içinde koronavirüs pandemisinin de etkisiyle fiyatı adeta uçuşa geçen tuvalet kağıdına yeni bir indirim duyurusu daha geldi. O markette 8'li tuvalet kağıdı fiyatı sadece 44 TL'ye düştü.

Tuvalet kağıdı fiyatlarına gelen zamlar vatandaşların en temel hijyen ürünlerine bile ulaşmasını güç hale getirmeye başladı. Bazı zincir marketler ise tuvalet kağıdı indirimi yaparak vatandaşın daha ekonomik alışveriş yapmasına yardımcı oluyor. Yeni bir tuvalet kağıdı indirimi müjdesi az önce geldi. O markette 8'li tuvalet kağıdı fiyatı adeta dip yaptı. İndirim boyunca 8'li tuvalet kağıdı fiyatı sadece 44 TL olarak satışa sunuluyor. Tuvalet kağıdı indirimi kampanyası ve detaylar haberimizde…

8'Lİ TUVALET KAĞIDI 99 TL YERİNE 44 TL'YE DÜŞTÜ

Migros Market son dönemlerde yaptığı büyük indirimlerine bir Yenisi daha ekledi. Kampanya kapsamında Migros'ta Sofia 4 yaprak 8'li tuvalet kağıdı fiyatı 99.88'den 44.90 TL’ye düştü.

Özellikle koronavirüs pandemisi ile birlikte tuvalet kağıdı fiyatları rekor üstüne rekor kırarken Migros marketin bu kampanyası vatandaşa adeta ilaç gibi geldi. Migros'ta kısa süreliğine geçerli indirim kampanyası hem sanal market üzerinden hem de mağazalardan uygulanıyor. Migros Club Kart ve Migros Money kart sahipleri indirim kampanyasından yararlanabiliyor.