Bankalar kolları sıvadı! Cumhurbaşkanı onaylı 70000 80000 90000 TL borç kapatma kredisi başladı

Cumhurbaşkanı talimatı ile bankalardan yeni borç kapatma kredisi kampanyası geldi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank kolları sıvadı. Başvuru şartları ve detaylar netleşti.

Bankalar kolları sıvadı! Cumhurbaşkanı onaylı 70000 80000 90000 TL borç kapatma kredisi başladı

Borcu olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi dönemi başladı. 3 kamu Bankası devreye girdi nakit ihtiyacı olanlara oluk oluk para akıtıyor. 70.000 TL 80.000 TL 90.000 TL borç kapatma kredisi onayı verildi. Borçları silecek olan kampanya kapsamında başvuru şartları da belli oldu. Nakit paraya ihtiyacı olan borç kapatma kredisi kullanmak isteyen milyonlarca vatandaş için yeni Kampanya’nın detayları haberimizde…

3 KAMU BANKASI'NDAN BORÇ KAPATMA KREDİSİ DESTEĞİ

Kamu bankaları düşük faize borç kapatma kredisi kampanyasına başladı. Cumhurbaşkanı talimatı üzerine harekete geçen Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan düşük faizli kredi almak isteyen vatandaşlar 24 ay vadeli 90 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanabiliyor. Bankaların farklı borç kapatma kredisi paketleri bulunuyor.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta borcunuza göre 70.000 TL 80.000 TL 90.000 TL kredi paketlerinden birini değerlendirerek tüm borçlarınızdan kurtulma şansını elde edebilirsiniz. 100.000 TL'ye kadar olan kredileriniz için taksit sayısı 24 olarak belirlendi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank borç kapatma kredisi başvuruları banka şubelerinden, mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden rahatlıkla yapılabiliyor. Borç kapatma kredisi kullanmak isteyenler başvuru işlemlerini gerçekleştirmek üzere T.C kimlik kartları ile birlikte banka şubelerine gidebiliyor. Bu kampanya özel bir kampanya olduğu için dijital bankacılık üzerinden başvuru şansı bulunmuyor.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ ŞARTLARI

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan borç kapatma kredisi kullananlar kullanmak isteyenler için aranan şartlar da belli oldu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşından büyük olan kişilere borç kapatma kredisi desteği veriliyor. Aynı zamanda borç kapatma kredisi alabilmek için bankaların Kara listesinde bulunmamak gerekiyor.

Bankalara borcunuz olabilir ancak Kara listede olmanız durumunda bankalar borç kapatma kredisi vermiyor. Bu şartları taşıyanlar Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a başvuru yaparak borç kapatma kredisi desteği alabilir.