TKM 6-19 Ekim DEV İNDİRİM kampanyası açıklandı! Tarım Kredi'de her şey sudan ucuz satılacak

Tarım Kredi Kooperatif maliyetlerde 6 19 Ekim 2023 tarihlerinde geçerli indirim listesi belli oldu. Tarım Kredi de bu hafta her şey sudan ucuz fiyatlarla raflarda olacak.

TKM 6-19 Ekim DEV İNDİRİM kampanyası açıklandı! Tarım Kredi'de her şey sudan ucuz satılacak

Tarım Kredi Market indirimleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin birçok ilinde şubeleri bulunan ve şube sayısı her geçen gün büyümeye devam eden Tarım Kredi Kooperatifi marketler ekonomik fiyatları ürünleri ile vatandaşa hizmet veriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine geçtiğimiz yıl Büyük indirime giren ve ürünlerine zam yapmadan satışa devam eden tarım Kredi'de ekim ayı kampanyası başladı. Peki Tarım Kredi ekim ayı indirimleri neler? Tarım Kredi markette hangi ürünler indirimde?

Tarım Kredi Kooperatif Market Ekim ayı indirimli fiyat listesi belli oldu. Ayçiçek yağı tuvalet kağıdı kağıt havlu deterjan çamaşır suyu ve daha birçok üründe dev indirim kampanyaları ile tüketicilerin karşısına çıkan ünlü marketler zincirinde 6 19 Ekim 2023 tarihleri arasında adeta büyük şenlik var. Peki Tarım Kredi markette hangi ürünler indirimde? Tarım Kredi ekim ayı indirimli fiyat listesi haberimizde…

TARIM KREDİ MARKET 6-19 EKİM İNDİRİMLİ FİYAT LİSTESİ

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde 6-19 Ekim 2023 tarihleri arasında dev indirimler var. Tarım kredi Marketlerde ayda 2 defa yapılan indirim kampanyalarına bir Yenisi daha eklendi. Ayçiçek yağı yumurta süt ürünleri toz şeker tuvalet kağıdı ve kağıt havlu gibi birçok ürünün fiyatını düşüren ünlü Marketler Zinciri 19 Ekim tarihine kadar indirimine devam edecek.

TARIM KREDİ MARKET EKİM AYI İNDİRİMLERİ

Tarım Kredi Kooperatifi Market ekim ayı indirimleri için de öne çıkan çok sayıda ürün var. Özellikle temel Gıda ürünleri bu konuda dikkatleri üzerine topluyor. Başlıca ürünlere bakacak olursak Tarım Kredi de 5 litre ayçiçek yağı fiyatı sadece 135 TL. Tarım Kredi markalı kasap sucuk 117,90 TL Fiyat etiketi ile satışa sunulurken Bak piliç büyük baget kilogram fiyatı sadece 65,90 TL'den raflarda yerine alıyor. Tarım Kredi markette 1 litre ayçiçek yağı fiyatı 39,90 TL, 1 kilogram kırmızı mercimek fiyatı 32,90 TL, Torku taze süzme peynir fiyatı 94,90 TL, Tam yağlı inek sütünden Eski kaşar peyniri 79,90 TL fiyatı ile sizleri bekliyor.

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde daha yüzlerce üründe büyük indirimler var. Ünlü marketler zincirinin kampanyasını kaçırmadan yakalamak isteyenler mutlaka 19 Ekim tarihine kadar Market zincirine uğramayı İhmal etmesin.