Öğrencilere 7500 TL destek ödemesi! Müjde bu sabah verildi

Öğrencilere eğitim desteği müjdeleri gelmeye devam ediyor. üniversite öğrencilerine 7500 TL destek ödemesi verilecek. Ekim ayının ortasına kadar başvuru süresi var.

Öğrencilere 7500 TL destek ödemesi! Müjde bu sabah verildi

Ekim ayının başında Türkiye genelinde üniversitelerde eğitim öğretim başladı. Yeni akademik dönemde ekonomik koşullar her geçen gün zorlaşmaya devam ederken üniversite öğrencilerinin de maddi yardıma ihtiyacı var. Öğrenciler için yeni son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan öğrencilere birçok destek ödemesi verilecek. Bu destek ödemelerinin arasında öne çıkanlar da bulunuyor. Belediyelerin yaptığı açıklamalara göre üniversite öğrencilerine 7.500 TL'lik eğitim desteği sağlanacak. Şartlar ve detaylar haberimizde…

İBB'DEN ÖĞRENCİLERE 7.500 TL BURS

Üniversite öğrencileri için güzel haber İBB’den geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada öğrencilere 6.000 TL eğitim desteği verileceği duyurulmuştu. Ancak Ekrem İmamoğlu yeni bir açıklama daha yaparak eğitim desteği miktarını yükselttiklerini bildirdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu üniversiteli öğrencilere verilecek olan eğitim desteğinin 7.500 TL'ye yükseldiğini bildirdi.

20 EKİM TARİHİNE KADAR BAŞVURULAR SÜRECEK

İBB’den eğitim desteği almak isteyen öğrenciler için başvuru işlemleri 20 Ekim tarihine kadar devam edecek. Başvurularını yapan öğrenciler yapılacak olan değerlendirmelerin ardından IBAN numaraları üzerinden İBB’den eğitim desteği almaya başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

‘’Gençlerin isteğini yerine getiriyor, 75 bin üniversite öğrencisine sağladığımız eğitim desteğini 6 bin TL’den 7.500 TL’ye yükseltiyoruz. İstanbul Senin uygulaması ile kolaylıkla başvurabilirsiniz’’.