Arda Güler Real Madrid takımında bulunan arkadaşlarına halay çekmeyi öğretti

İspanya'da Real Madrid forması giyen Arda Güler, takım arkadaşlarını evinde misafir olarak ağırladı.

Arda Güler Real Madrid takımında bulunan arkadaşlarına halay çekmeyi öğretti

Federico Valverde ve Brahim Diaz'ı ağırlayan Arda Güler, evinde mangal partisi verdi ve halay çekmeyi öğretti. Milli futbolcu Arda Güler, geçtiğimiz gece kazanılan El Clasico zaferinin sonrasında evinde yakınları ile bir araya geldi. Real Madrid’den takım arkadaşları Brahim Diaz ve Valverde’nin de katıldığı organizasyonda Arda’nın ailesi ve dostları da bulunuyordu.

arda-guler-real-madrid-takiminda-bulunan-arkadaslarina-halay-cekmeyi-ogretti.jpg

ÇİĞ KÖFTE İKRAM ETTİ
Genç oyuncu mangal yakarak, takım arkadaşlarına çiğ köfte yedirdi. Daha sonra takım arkadaşlarıyla masa tenisi oynayan Arda Güler, eğlenceli dakikalar yaşadı. Arda Güler’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda havuz başında çalınan türkü ile birlikte halay çektikleri anlar ise beğeni yağmuruna tutuldu. Arda Güler, düzenlenen etkinliğe katılanlarla birlikte toplu çekilen fotoğrafı ise ’Aile’ notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

arda-guler-real-madrid-takiminda-bulunan-arkadaslarina-halay-cekmeyi-ogretti-001.jpg
ARDA GÜLER HAKKINDA
Arda Güler, 25 Şubat 2005 yılında Ankara Altındağ'da hayata gözlerini açmıştır. Türk milli futbolcudur. La Liga takımlarından Real Madrid'de forma terletmektedir. Arda Güler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri çerçevesinde 19 Haziran 2023'te Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Türkiye-Galler maçında ilk milli takım golünü kaydetmiştir. 18 yaşındaki Güler, attığı bu golle resmi maçlarda Türkiye adına gol atan en genç futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçmiştir.