Arda Turan ve Emre Belözoğlu dolandırdıkları davada: Tüm birikimimiz gitti

Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi futbol dünyasının ünlü isimlerini 44 milyon dolar tutarında dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan mahkemeye çıktı.

Arda Turan ve Emre Belözoğlu dolandırdıkları davada: Tüm birikimimiz gitti

Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülen eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılanmasına başlandı. Erzan mahkemede hakkındaki suçlamaları reddederken Arda Turan ve Emre Belözoğlu kandırıldıklarını ve tüm birikimlerini kaybettiklerini söyledi.

Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Fernando Muslera gibi futbol dünyasının ünlü isimlerinin de aralarında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan ilk kez hakim karşısına çıktı. İstanbul 14. Ağır ceza mahkemesinde görülmeye başlayan duruşmada Seçil Erzan hakkındaki iddiaları kabul etmedi.

"KAZANDIRIKEN SEÇİL'DİM”

Eski banka müdürü Seçil Erzan, 44 milyon dolarlık dolandırıcılıkla suçlanırken mahkemede yaptığı savunmada iddiaları reddetti. Erzan ifadesinde "Kazandırıken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi.

TÜM BİRİKİMİMİZİ KAYBETTİK

Sanık Seçil Erzan, daha önce evinin basıldığını ve tehdit edildiğini de iddia ederken savunmasında 2024 yılında Fatih terim'den 300 bin dolar aldığını dile getirdi. Arda Turan ise mahkemede söz olarak Seçil Erzan'ın kendisini sık sık aradığını ve parasını bir fona yatırması için ikna etmeye çalıştığını dile getirdi. 13 milyon 900 bin doları sana elden verdiğini söyleyen Arda Turan, bütün birikimini kaybettiğini dile getirdi. Mahkemede Emre Belözoğlu ve Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera da benzer iddialarda bulundu ve kendilerine vadedilen parayı alamadıklarını söyledi.

Sağlık Seçil Erzan hakkında 66 yıldan 216 yıla kadar hapis talep edilirken 6 Sanığın 29 mağduru yaklaşık 44 milyon dolar dolandırdığı iddia ediliyor.

Olay da banka ile ilgili ise daha önce takipsizlik kararı verilmişti.