Cristiano Ronaldo’dan bayram mesajı

Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımında forma terleten Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj paylaştı.

Cristiano Ronaldo’dan bayram mesajı

Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı…

cristiano-ronaldodan-bayram-mesaji.jpg

“BU ÖZEL GÜNDE NEŞE, HUZUR VE MUTLULUK DİLİYORUM

"Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Bu özel günde hepinize neşe, huzur ve mutluluk diliyorum" şeklinde konuştu. 39 yaşındaki yıldız futbolcu Al Nassr formasıyla bu sezon 56 maça çıkarken, 50 gol ve 14 asistlik performans sergilemiş oldu.

cristiano-ronaldodan-bayram-mesaji-001.jpg
CRİSTİANO RONALDO HAKKINDA
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 5 Şubat 1985 tarihinde Portekiz’in Madeira şehrinde hayata gözlerini açmıştır. Portekiz milli takımının da formasını giyen Ronaldo, 2009 yılından beri, Real Madrid adını mücadele etmiştir. Çok küçük yaşlarda futbol oynamaya başlayan Ronaldo’ya babası, bir Ronald Reagan hayranı olmasından ötürü ”Ronaldo” ismini koymuştur. Ronaldo’nun Hugo, Elma ve Liliana Caita adında 1’i erkek toplam 3 kardeşi vardır. Ronaldo’nun kökeni, Portekiz açıklarında yer alan Cape de Verde’ye kadar uzanır. Koyu bir Katolik aile içinde hayata gözlerini açan Ronaldo, oldukça duygusal ve dinine bağlı bir insandır. Henüz 8 yaşında iken futbola olan ilgisi annesi tarafından keşfedilen Ronaldo, küçük yaşta futbol oynamaya başladı. 8 yaşında iken Andorinha’da amatör olarak oynamaya başlayan küçük Ronaldo, 1995 yılında 10 yaşında iken Nacional takımıyla el sıkışmıştır.