Galatasaray ve Fenerbahçe'ye müjdeli haber!

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Bayern Münih ve Real Madrid'den hem Fenerbahçe'ye hem de Galatasaray'a müjdeli haber verildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye müjdeli haber!

Bayern Münih ve Real Madrid'in yarı finale çıkması Galatasaray ve Fenerbahçe'ye fayda sağladı. Bayern Münih ile yapılan anlaşma gereği Galatasaray, Sacha Boey transferinden 3.7 milyon euro daha alacak. Bayern'in yarı finale çıkmasından ötürü bonus alacak Galatasaray’a müthiş bir kasa rahatlığı gelmiş olacak.

galatasaray-ve-fenerbahceye-mujdeli-haber-001.jpeg

Fenerbahçe'nin de Arda Güler için benzer bir anlaşma yaptığı için 2.2 milyon euro kazanacağı bilgisi edinildi. İki takımın da finale çıkması durumunda ekstra para gelmeye ekseri devam edecek.

galatasaray-ve-fenerbahceye-mujdeli-haber.jpeg

ARDA GÜLER HAKKINDA
Arda Güler, 25 Şubat 2005 yılında Ankara Altındağ'da hayata gözlerini açmıştır. Türk milli futbolcudur. La Liga takımlarından Real Madrid'de forma terletmektedir. Arda Güler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri çerçevesinde 19 Haziran 2023'te Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Türkiye-Galler maçında ilk milli takım golünü atmıştır. 18 yaşındaki Güler, attığı bu golle resmi maçlarda Türkiye adına gol atan en genç futbolcu olarak Türk futbol tarihine geçmeyi başarmıştır. 13 Ocak 2021 tarihinde Fenerbahçe ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalamıştır. Fenerbahçe formasıyla, U19 Süper Ligi'nde 19 maça çıkmıştır 7 gol, 4 asist ile takımına katkı sağlamıştır. Fenerbahçe, U19 Süper Ligi'ni 6. sırada tamamlayarak play-off oynama şansı yakalamıştır.