Galatasaray’a müjdeli haber

Galatasaray'ın listesinde bulunan isimlerden Christian Eriksen için Manchester United tarafından karar verildi.

Galatasaray’a müjdeli haber

Gelecek sezonun çalışmalarını devam ettiren Manchester United sadece dış transfer değil, iç transferde de önemli adımlar atmaya devam ediyor. Mirror'da yer alan bir habere göre Manchester United sözleşmesi 2025 yılında sona erecek Christian Eriksen ile yaz transfer döneminde yollarını ayırmak için hazırlık içine girdi. Haberin detaylarında kadrosunu gençleştirmek isteyen İngiliz devi, cüzi miktarda gelecek teklifleri kabul edeceği ifade edildi.

galatasaraya-mujdeli-haber.jpg
Galatasaray'ın ve Suudi Arabistan ekiplerinin 32 yaşındaki Danimarkalı yıldız için teklif yapacağı da ileri sürüldü. Bu sezon Manchester United formasıyla 21 resmi maça çıkan Christian Eriksen bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağlamış oldu.

galatasaraya-mujdeli-haber-001.jpg
CHRİSTİAN ERİKSEN HAKKINDA

Christian Dannemann Eriksen, 14 Şubat 1992 yılında Middelfart'da dünyaya gelmiştir. Danimarkalı millî futbolcudur. Premier League takımlarından Manchester United'da forma giymekte.
Kulüp kariyeri; Altyapı yılları; 1992'de Funen Adası'nın Middelfart şehrinde doğan Eriksen, 1995'te futbolculuk kariyerine doğduğu şehrin takımı olan "Middelfart G&BK"de başlamıştır.2005'te Danimarka gençlik şampiyonalarında yer alan Eriksen, Odense'a (OB) geçmiştir. Kulübü, DBU Pokalen yarı finalinde Brøndby IF'e yenilse de Eriksen, "turnuvanın en teknik oyuncusu" seçilmiştir. Bunu takip eden yılda Odense BK, turnuvayı Eriksen'in finalde attığı tek golle kazanmıştır. Kulübünde ve U-17 millî takımda gösterdiği performanstan ötürü Chelsea ve Barcelona gibi kulüplerin ilgisini çekmeye başlamıştır.