Galatasaraylı futbolcu Zaha’ya sürpriz talip

Galatasaray'da forma giyen Fildişi Sahili Yıldız futbolcu Zaha yeterince forma bulamadığı için ara transfer döneminde ayrılmak istiyor. Yıldız futbolcuya sürpriz Bir talip çıktı.

Galatasaraylı futbolcu Zaha’ya sürpriz talip

Galatasaray'da forma giyen Fildişi Sahilli Yıldız Wilfried Zaha'nın, Yeterince forma bulamadığı için takımda rahatsız olduğu ve ara transfer döneminde ayrılmak istediği İddia ediliyordu. Henüz bu iddialar kesinleşmese de Yıldız futbolcu için sürpriz Bir talip çıktı. Şu sıralar Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilaltakımı zaha'nın Peşine Düştü. Yıldız futbolcunun bonservis bedeli ise 300 milyon euro.

Galatasaray bu sezon Avrupa'da oldukça ses getiren transferlere imza attı. Özellikle Zaha transferi günlerce Yurtiçi ve yurt dışı medyada konuşuldu. Son haftalardaki performansı ile dikkatleri üzerine toplayan futbolcunun eterince forma bulamadığı için takımda mutsuz olduğu ve ara transfer sezonunda ayrılmak istediği İddia ediliyordu.

SUUDİ ARABİSTAN EKİBİ TALİP OLDU

Galatasaray'daki son haftaki performansları ile dikkatleri üzerine toplayan Zaha için yeni bir teklif geldi. İddiaya göre Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Neymar'ın sakatlığı sonrasında hücum hattına takviye yapmak istiyor. Bu nedenle de Galatasaray'ın Fildişili yıldızına teklif için hazırlık yapıyor. Jorge Jesus'un çalıştırdığı kulübün Ocak ayında Cimbom'a önemli bir teklifle geleceği konuşuluyor. Diğer yandan Zaha'nın şu anki bonservis bedeli 30 milyon euro oldu.