İşte Türk futbolunun özeti!

Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı yarıda kalmış oldu. U19 ile sahaya çıkan Fenerbahçe takımı, 2. dakikada sahadan çekildi.

İşte Türk futbolunun özeti!

O anlarda ise Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tribünlerde gülümsemesi dikkat çeken detaylardan oldu.

iste-turk-futbolunun-ozeti-001.jpg

KUTLAMA YAPTILAR
Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçının ardında yaşanan olayların sonrasında 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı organize ederek üyelerden atılacak adımlarla ilgili yetki aldı. 3 Nisan'da Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar çerçevesinde sarı lacivertli grup, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurmuştu. TFF, Fenerbahçe'nin bu taleplerini kabul etmediği için sarı lacivertli ekip, oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıktı. Maçın 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı gol ile Galatasaray 1-0 öne geçerken, golün sonrasında A takımı temsilen sahada bulunan Fenerbahçe U19 oyuncuları teknik heyetten gelen talimat ile sahadan çekilmek durumunda kaldı. Bu gelişmenin ardından maçın hakemi Volkan Bayarslan maçı tatil etti ve Galatasaraylı oyuncular saha ortasında kutlama yapmaya başladılar.

iste-turk-futbolunun-ozeti.jpg

GÜLÜMSEDİĞİ ANLAR KAMERADA
Yaşanan bu anlarda ise tribünde bulunan ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile maçı izleyen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin gülümsediği anlar an be an kameralara tarafından kayda alındı.