Mbappe oyundan alınınca küfrü bastı!

Fransa Ligue 1'de deplasmanda karşılaştığı Marsilya'yı mağlup ederek PSG'de ikinci yarı oyundan alınan Kylian Mbappe teknik direktör Luis Enrique'ye küfrettiği ileri sürüldü.

Mbappe oyundan alınınca küfrü bastı!

Milli ara dönüşünde Ligue 1 lideri Paris Saint-Germain, Marsilya’nın evine konuk oldu. Beraldo'nun 40. dakikada kırmızı kart görmesine rağmen başkent ekibi mücadeleden 2-0 galip ayrılmayı başardı.

mbappe-oyundan-alininca-kufuru-basti.jpg

“BİR ŞEY DUYMADIM”
Maça ilk 11'de başlayan fakat 63. dakikada çıkarılan Kylian Mbappe büyük bir şaşkınlık yaşadı. Fransız yıldız oyuncunun oyundan çıkarken söylediği kelimeler kameraya saniye saniye yansıdı ve yıldız oyuncunun küfür ettiği ileri süldü. Maçın bitmesinin ardından PSG Teknik Direktörü Luis Enrique'ye Mbappe'nin sözleri sorulduğunda Katalan çalıştırıcı, "Bir şey duymadım" şeklinde ifadeler kullandı.

mbappe-oyundan-alininca-kufuru-basti-001.jpg
KYLİAN MBAPPE KİMDİR?
Kylian Sanmi Mbappé Lottin 20 Aralık 1998 yılında Kamerun ve Cezayir’de dünyaya gelmiş Fransız millî futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymekte. Kariyeri; Mbappé, ilk olarak doğduğu şehir Bondy'deki futbol akademilerinde oynamıştır, daha sonra Clairefontaine ve Monaco futbol akademilerinde oynayıp Monaco'nun yedek takımında profesyonel futbol yaşamına başlamıştır. Kısa süre sonra 2016-17 sezonunda düzenli oynamaya başlamıştır, ligde attığı 15 gol ve 8 asist ile 17 sene sonra takımının lig şampiyonu olmasına yardımcı olmuştur. Daha sonra 180 milyon € satın alma opsiyonuyla Paris Saint-Germain'e kiralanmıştır. Mbappé, 17 yaş altı ve 19 yaş altı takımında oynadıktan sonra Mart 2017'de Lüksemburg ile oynadıkları maçta Fransa adına ilk millî maçına çıkmıştır.