Ömer Korkmaz; Fenerbahçe’den intikamımızı alacağız

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 6 Mayıs'ta Konya'da oynanacak Fenerbahçe maçıyla alakalı, "O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız.

Ömer Korkmaz; Fenerbahçe’den intikamımızı alacağız

Rahat kafayla oynarsak alırız. İnşallah Allah nasip eder" ifadelerini kullandı. Süper Lig'de bu sezon sıkıntılı günler geçiren ve ligde kalmayı henüz garantileyememiş olan Konyaspor'un Başkanı olan Ömer Korkmaz çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

omer-korkmaz-fenerbahceden-itikamimizi-alacagiz.jpg

“İNŞALLAH ALLAH NASİP EDER”
Katıldığı bir canlı yayında taraftarların merak ettiği soruları yanıtlayan Ömer Korkmaz, "Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye karşı ağır bir yenilgi (7-1) aldıklarını hatırlatarak, "O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız. Rahat kafayla oynarsak alırız. İnşallah Allah nasip eder" şeklinde ifadeler kullandı. Ömer Korkmaz, Fenerbahçe maçındaki bilet fiyatlandırması için, "Fenerbahçe maçında deplasman tribünleri maksimum ne kadar olacaksa onu yapacağız. Yüzde 30 artış olacak” şeklinde konuştu.

omer-korkmaz-fenerbahceden-itikamimizi-alacagiz-001.jpg
ÖMER KORKMAZ KİMDİR?
1979 yılında Kulu ilçesine bağlı Kozanlı Doğutepe köyünde dünyaya gelen Ömer Korkmaz, Ticaret Meslek Lisesinden mezun olmuştur. Evli ve beş çocuk babası olan Korkmaz, aynı zamanda Konya'da Ünal Korkmaz Hazır Beton Limited Şirketi, Ankara'da İnosel Anonim Şirketi, Konya'da İsmil Hazır Beton Limited Şirketi ve Hüyük Hazır Beton Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yapmakta. İş hayatında hazır beton, çimento ve meyve üretim işleriyle uğraş gösteren Ömer Korkmaz, Konyaspor'un başkanıdır.