Orta sahayı böyle duyurdular! Bir Arjantinli daha

Yeni sezon çalışmalarını devam ettiren Galatasaray'da transfer temasları tüm hızıyla devam ederken, Sarı-Kırmızı taraftarları heyecanlandıran bir gelişme cereyan etti.

Orta sahayı böyle duyurdular! Bir Arjantinli daha

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı konumunda yer alan Galatasaray, yeni sezon için de kolları sıvadı. Çok sayıda isimle temaslarını devam ettiren Sarı-Kırmızılılar, transfer listesine dikkat çeken bir ismi ekleyerek heyecan yaşattı.

orta-sahayi-boyle-duyurdular-bir-arjantinli-daha.jpg
Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda hem genç hem de potansiyeli yüksek bir orta saha arayışına başlayan Galatasaray, Belçika ekibi Genk'in 22 yaşındaki Arjantinli yıldızı Matias Galarza'yı mercek altına aldı. Galarza, ön libero dışında merkez orta saha pozisyonunda da oynuyor. Sağ ayağını etkili şekilde kullanan ve 2026'ya kadar kulübü ile sözleşmesi devam edecek olan futbolcuya 5 milyon Euro değer biçiliyor. Galatasaray’ın Galarza için gelecek sezon hamle yapması baklentisi var. Argentinos Juniors'ta parlayan Galarza, 2022'den beri Genk'te forma terletiyor. İstikrarlı bir görüntü çizmeyi başaran futbolcu, 38 maçta 2308 dakika süre aldı. 25 maçta 11'de şans bulan Galarza, 1 gol kaydetti. Arjantinli orta saha ülkesinde de çok konuşulan isimlerden biri haline dönüştü.

orta-sahayi-boyle-duyurdular-bir-arjantinli-daha-001.jpg
YÜZDE 90 İHTİMALLE

Diğer yandan ünlü futbol analiz sitesi Transfermarkt'ın verilerinde Matias Galarza %90 ihtimalle Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.