Rıdvan Dilmen’in canlı yayında zor anları! Kalbim duracak gibiydi…

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Bu maçın ardından Rıdvan Dilmen karşılaşmayı masaya yatırdı.

Rıdvan Dilmen’in canlı yayında zor anları! Kalbim duracak gibiydi…

Fenerbahçeli kimliği ile bilinen Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli ekibin aldığı beraberliğin ardından zor anlar yaşadığını ifade etti. Sivasspor'un 90+2. dakikada kazandığı penaltı sonrası aşırı heyecanlandığını dile getiren Rıdvan Dilmen, "Kalbim duracak gibiydi. Yıllardır maç izlerim ama son penaltıyı izleyemedim. Bu maç beni Olympiakos maçından daha çok yaraladı."

ridvan-dilmenin-canli-yayinda-zor-anlari-kalbim-duracak-gibiydi.jpg

“İSTİFA SESLERİNİ DUYAR GİBİYİM”
"İstifa seslerini duyar gibiyim. Sosyal medya eminim İsmail Kartal'ı istifaya davet ediyordur. Galatasaray'a 'ŞAMP' diyebilirim. Gerisini şu an için koymuyorum” ifadelerini kullandı.

ridvan-dilmenin-canli-yayinda-zor-anlari-kalbim-duracak-gibiydi-001.jpg

RIDVAN DİLMEN HAKKINDA
Rıdvan Dilmen 15 Ağustos 1962 tarihinde Nazilli'de hayata gözlerini açmıştır. Futbola 1972 senesinde Sümerspor altyapısında başlayan Dilmen, ilk profesyonel sözleşmesini 1977 senesinde aynı takımla imzalamıştır. 1977-79 yılları arasında forma giydiği Sümerspor'da 41 maçta forma giydi ve 5 gol kaydetmiştir. 1979 senesinde Muğlaspor'a transfer olmuştur ve bir sezon forma giydiği bu takımda 10 maçta 3 gol kaydetmiştir. 1980 senesinde Boluspor'da oynamaya başlamıştır. 3 sezon formasıı giydiği Boluspor'da 7 gol atmıştır. 1983-87 yılları arasında da Sarıyer'de oynayan Dilmen, 119 maçta forma şansı bulmuştur ve 29 gol atabilmiştir. 1987 senesinde, taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye transfer olan Rıdvan Dilmen, 1995 senesinde futbolu bırakana dek bu takımda toplam 108 maça çıktı ve 32 kez rakip ağları havalandırmıştır.