Son dakika! Fenerbahçe Arda Güler'i kiralama teklifinde bulundu

Son dakika haberine göre Fenerbahçe ve Real Madrid'in kapısını çaldı. Fenerbahçe'nin Arda Güler'i kiralama teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Son dakika! Fenerbahçe Arda Güler'i kiralama teklifinde bulundu

Sezon başında Real Madrid'e transferi ile bir büyük yankı uyandıran Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle bir türlü forma şansı bulamamıştı. Gelen son dakika haberine göre Fenerbahçe Arda Güler'i kiralamak için Real Madrid'e teklifte bulundu.

Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Arda Güler Sezon başında 20 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olmuştu. Ancak Real Madrid'e gittiği günden bu yana sakatlıklarla boğuşan genç futbolcu bir türlü forma şansı bulamamıştı. İspanyol gazetelerinden bomba gibi bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Fenerbahçe Arda Güler'i kiralamak için Real Madrid'in kapısını çaldı. Real Madrid'in ise Arda Güler'in maç ritmini yakalayabilmesi için bu teklife sıcak baktığı iddia ediliyor.

FENERBAHÇE 1 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

İspanyol gazetesinde yer alan habere göre Fenerbahçe Arda Güler'i kiralamak için Real Madrid'e 1 milyon euro kiralama ücreti teklif etti. Real Madrid'in ise bu teklifi Sıcak baktığı öne sürüldü.