10 haftada iki defa milyoner oldu!

ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir kişi, 10 hafta içinde şans oyunu oynayarak iki defa 1'er milyon dolar ikramiye kazanma şansını elde etti.

10 haftada iki defa milyoner oldu!

Kadının ilk ödülünü de aynı şekilde Şubat'ta aldığı öğrenildi. Massachusetts eyaleti piyango idaresi, Attleborough kentinde Christine Wilson adındaki bir kadının 10 hafta içinde aldığı iki şans oyunu kuponunu da 1'er milyon dolarlık ikramiye vurduğunu bildirdi.

10-haftada-iki-defa-milyoner-oldu.jpg

Piyango idaresinden yapılan bir açıklamada, Wilson'ın kazancını tek seferde vergilerin kesilmesinin ardından 650 bin dolar olarak almaya karar verdiği ve bu parayı tasarruf etmeyi planladığı kaydedildi. Chiristine Wilson'ın ilk ödülünü de aynı şekilde Şubat ayında aldığı bilgisi edinildi.

10-haftada-iki-defa-milyoner-oldu-001.jpg

ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir vatandaş, 10 hafta içinde şans oyunu oynayarak iki defa 1'er milyon dolar ikramiye kazandı. Kadının ilk ödülünü de aynı şekilde Şubat'ta aldığı bilgisi paylaşıldı. Massachusetts eyaleti piyango idaresi, Attleborough kentinde Christine Wilson adındaki bir kadının 10 hafta içinde aldığı iki şans oyunu kuponunu da 1'er milyon dolarlık ikramiye vurduğunu bildirdi. Piyango idaresinden yapılan bir açıklamada, Wilson'ın kazancını tek seferde vergilerin kesilmesinin ardından 650 bin dolar olarak almaya karar verdiği ve bu parayı tasarruf etmeyi planladığı kaydedildi. Chiristine Wilson'ın ilk ödülünü de aynı şekilde Şubat ayında aldığı bilgisi edinildi.