Kahvehaneye arabayla daldı! Çok sayıda yaralı var

Adana’da ehliyetsiz olan bir kişi, park etmek istediği aracının fren pedalı yerine gaz pedalına basınca olanlar oldu ve kahvehaneye daldı.

Kahvehaneye arabayla daldı! Çok sayıda yaralı var

Feci kazada kahvehanenin önünde ve içeride oturan 5 kişi yara aldı. Yaralılarından birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi. Bir görgü şahidi ise yaşanan olayı "Kahvehanenin dışında önüne geleni süpürdü. İlk başta kendimize gelemedik, suikast gibi bir şey olduğunu düşündük. İnsanlar panik içinde kaldı" sözleriyle anlattı.

kahvehaneye-arabayla-daldi-cok-sayida-yarali-var.jpg

FREN YERİNE GAZA BASTI
Alınan bilgiye göre kaza, merkez Yüreğir ilçesi Kiremithane Mahallesi Dadaloğlu Bulvarı'nda yaşandı. Kazada dışarıda ve içeride oturan 5 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ifade edildi. İddiaya göre, ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücü M.T. Otomobili park ederken fren pedalı yerine gaz pedalına basınca cadde üzerinde bulunan kahvehaneye dalmış oldu.

kahvehaneye-arabayla-daldi-cok-sayida-yarali-var-001.jpg

SUİKAST GİBİ BİR ŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜK
Kazaya şahit olan Ali Barut, “Araç burada park halindeyken, arkadaş ehliyetsiz bir şekilde aracı çalıştırıp bir anda panik yapınca gaz ve fren pedalının yerini karıştırıp kahvehaneye girdi. Araç içeri girerken yerdeki betona tekerini vurunca lastiği patladı. Böylelikle araç sağa doğru dönünce kahvehanenin dışında önüne geleni süpürdü, sağ köşeye kadar gitti, orada da betona vurunca durdu. İlk başta bir kendimize gelemedik, suikast gibi bir şey olduğunu düşündük. İnsanlar panik içinde kaldı. Aracın altında kalan, ezilen var mı diye otomobile koştuk. Çok şükür öyle bir durum olmadı fakat 4 arkadaşımız hafif yaralandı, bir arkadaşımız ağır yaralandı” ifadelerini kullandı.