Skandal! Çekirdek paketinden fare çıktı

Sosyal medyada marketlerden alınan ürünlerin içinden çıkanlar her daim gündem olmaya devam ediyor.

Skandal! Çekirdek paketinden fare çıktı

Bu sefer de Türkiye'de popüler olan üç harfli bir marketin sattığı ürünün içinden fare çıkması bir skandala imza attı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise fareyi fark edemeyip yiyebileceklerini dile getirdi. Türkiye'de alınan ürünlerin içinden çıkanlar şok etkisi yaratmaya kaldığı yerden devam ediyor. Ameliyat eldiveni, cam parçası, kurtçuk vs. derken bu sefer de ürünün içinden kavrulmuş fare çıkması büyük şaşkınlık yarattı.

skandal-cekirdek-paketinden-fare-cikti.jpg

FARKEDEMEYİP YİYEBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Türkiye'de ünlü bir marketten alınan çekirdek paketi gündemde bomba etkisi yarattı. Bir kullanıcının paylaştığı görüntülerde paketin içinden kavrulmuş fare çıktığı görüldü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise fareyi fark edemeyip yiyebileceklerini söylemekten kendini alamadı.

skandal-cekirdek-paketinden-fare-cikti-001.jpg

YİNE BAŞROLDE ÜÇ HARFLİ MARKET BULUNUYOR
Sosyal medyada marketlerden alınan ürünlerin içinden çıkanlar mide bulandırmaya devam ediyor. Bu sefer de Türkiye'de popüler olan üç harfli bir marketin sattığı ürünün içinden fare çıkması bir skandala imza attı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise fareyi fark edemeyip yiyebileceklerini dile getirdi. Türkiye'de alınan ürünlerin içinden çıkanlar şok etkisi yaratmaya kaldığı yerden devam ediyor. Ameliyat eldiveni, cam parçası, kurtçuk vs. derken bu sefer de ürünün içinden kavrulmuş fare çıkması büyük şaşkınlık yarattı.