Garanti BBVA'dan Acil Nakde Sıkışanlara Faizsiz Kredi Desteği!

Garanti BBVA, acil nakit ihtiyacı olanlar için sıfır faizli, 20.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. İşte kredi detayları ve başvuru koşulları.

Garanti BBVA'dan Acil Nakde Sıkışanlara Faizsiz Kredi Desteği!

0 faizli kredi arayanlar için Garanti BBVA’dan bomba fırsat sabah saatlerinde açıklandı. Acil kredi arayanlar bu Kampanyayı sakın kaçırmasın. 31 Mayıs'a kadar başvurusunu yapanlar için Garanti Bankası tam 20.000 TL'ye Varan faizsiz kredi fırsatı sunuyor. 6 ay vadeli faizsiz kredi desteği özellikle Nakit paraya sıkışan vatandaşa İlaç gibi geliyor. Garanti Bankası faizsiz kredi kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

GARANTİ BBVA'DAN FAİZSİZ KREDİ FIRSATI

Acil nakit ihtiyacı olanlar için müjdeli haber Garanti BBVA'dan geldi. Banka, 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya, özellikle son dönemde kredi faiz oranlarının yükseldiği bir ortamda büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Kredi Tutarı: 20.000 TL'ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi.

Başvuru Süresi: Kampanya, 26 Nisan'dan 15 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerlidir.

Başvuru Kanalları: Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden başvuru yapılabilir. Şubelerde geçerli değildir.

KİMLER FAYDALANABİLİR?

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Garanti BBVA Mobil'i indirerek "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğinden ilerlemesi ve ilk defa Garanti BBVA müşterisi olması gerekmektedir. Müşteri olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli kredi başvurusu yapılmalıdır.

KREDİ KULLANIM KOŞULLARI

Kredi başvurusu, yalnızca Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden yapılabilir.

Başvuru, İhtiyaç Kredisi seçeneği altından 20.000 TL ve 6 ay vade seçeneği ile tamamlanmalıdır.

Kredi onayı sonrası, istenilen tutar doğrudan başvuru yapan kişinin hesabına yatırılacaktır.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Şube üzerinden müşteri olma ya da kredi başvuru süreçlerinin tamamlanması durumunda kampanyadan yararlanılamaz. Bu nedenle tüm işlemlerin çevrimiçi olarak tamamlanması gerekmektedir.