Şarlatanların yeni adresi kasaplar! Sebebi ise büyü…

Bir kasabın sosyal medyada paylaştığı video akıllara durgunluk verecek cinsten. Görüntülerde üfürükçülerin, büyü şarlatanlığı yapanların kasap kasap dolaşıp kürek kemiği aradığı dile getiriliyor.

Şarlatanların yeni adresi kasaplar! Sebebi ise büyü…

Videoda kasap "Bu kürek kemiklerini bizden büyü yapmak için istiyorlar. Para teklif ediyorlar, hatta akşamları bizim çöplerimizi karıştırıyorlar" ifadelerini kullandı. Uzman isimler uyarmaya devam etse de üfürükçülerin, büyü şarlatanlığı yapanların önü maalesef kesilemiyor. Bu durumun ne boyuta geldiğini bir kasap çektiği video ile gözler önüne sermeye çalıştı.

sarlatanlarin-yeni-adresi-kasaplar-sebebi-ise-buyu.jpg
KASAP KASAP DOLAŞIP KÜREK KEMİĞİ ARIYORLAR
Kanal D Haber'in bir haberine göre bir kasap sosyal medyada bir video paylaşımı yaptı, olay böylelikle ortaya çıkmış oldu. Büyü yapanların kasap kasap dolaşıp kürek kemiği aradığı gün yüzüne çıktı.

sarlatanlarin-yeni-adresi-kasaplar-sebebi-ise-buyu-001.jpg

PARA TEKLİF EDİYORLAR

"Bu kürek kemiklerini bizden büyü yapmak için istiyorlar. Para teklif ediyorlar, hatta akşamları bizim çöplerimizi karıştırıyorlar. İşte biz de böyle apık sapık tiplerin sofralarına meze olmayalım diye bu kürek kemiklerini çıkardıktan sonra kırıyoruz ki böyle saçma bir şeye sebep olmayalım” şeklinde ifadeler kullandı.