Çocuğu kanlar içinde yatarken o canlı yayın açtı

Bursa'da "Karagül" kullanıcı adıyla TikTok canlı yayını açmaya devam eden ve 177 bin takipçisi olan M.C. isimli kadın yayın sırasında kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına takılmadan canlı yayına kaldığı yerden devam etti.

Çocuğu kanlar içinde yatarken o canlı yayın açtı

Yaşananlara büyük tepkiler gösterilirken, genç kadının daha önce de 7 yaşındaki kızını dövdüğü, rahat canlı yayın açabilmek için oğlunu banyoya kilitlediği ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik hakaretler ettiği gün yüzüne çıktı. Son dönemde yapılan paylaşımlar sebebiyle tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayımlanan bir video daha infial yaratmayı başardı.

cocugu-kanlar-icinde-yatarken-o-canli-yayin-acti.jpg

ALDIRIŞ ETMEDİ
Bursa'da 177 bin takipçisi bulunan ve "Karagül" takma adıyla TikTok yayını açan M.C. isimli bir kadın yayın sırasında kafasını odanın kapısına çarpan oğlunun kanlar içinde kalmasına aldırış etmeyen kadın yayına devam etti. Kadının skandal hareketi sosyal medyada büyük tepkiye sebep olurken, genç kadının vukuatlarının bununla da sınırlı kalmadığı öğrenildi.

cocugu-kanlar-icinde-yatarken-o-canli-yayin-acti-001.jpg

TEK VUKUATI BU DEĞİL

M.C.'nin daha önce de 7 yaşındaki kızını dövdüğü, rahat canlı yayın açabilmek için oğlunu banyoya kilitlediği ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik hakaretlerde bulunduğu gün yüzüne çıktı.