Emekliye 12500 TL Sürprizi! Salı – Çarşamba Karşılıksız Yatacak

Emekliye hafta başında devlet destekli ek ödeme duyuruldu. Salı çarşamba emeklinin IBAN numarasına 12.000 TL Ek ödeme karşılıksız yatacak.

Emekliye 12500 TL Sürprizi! Salı – Çarşamba Karşılıksız Yatacak

Emekliler için yeni sürpriz hafta başında geldi. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın hesabına ek ödeme yapacak. Salı çarşamba günü yapılacak olan ek ödeme miktarı 12.000 TL olarak açıklandı. Ödemenin adresi ise kamu bankaları oldu. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli maaşı alıp kendisine gelen müşterilerine karşılıksız ve geri ödemesiz ek para fırsatı sunacak.

KAMU BANKALARINDAN EMEKLİYE EK PARA

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan emekliye yepyeni promosyon fırsatları gelmeye devam ediyor. Seçim öncesi 3 Kamu Bankası tarafından emekli promosyon ücretlerine güncelleme yapılmış bu hareket aynı zamanda özel bankalara da sıçramıştı. Bankalarda promosyon artışı rekor üstüne rekor kırarken yeni ödeme miktarları netleşti. Emekli maaşı alanlar için kamu bankaları 12.000 TL'ye kadar promosyon desteği veriyor. SSK bağ-kur 4C emeklisi olmak fark etmiyor.

ÖDEMELER KARŞILIKSIZ YATACAK

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekliye promosyon ödemelerini tamamen karşılıksız olarak sunuyor. 3 yıllık maaş taahhüdünü veren tüm emekliler kamu bankalarının promosyon desteğinden yararlanma şansını da elde ediyor. Ayrıca emekliye birçok avantaj sağlayan kamu bankaları Kredi paketleri ile de destek oluyor. 50.000 TL'ye kadar emekli kredisi imkanları emekli maaşını taşıyarak kamu bankalarına geçen tüm emeklileri bekliyor. 30 Nisan saat 17.00'ye kadar başvuru yapan emekliler devlet bankalarının promosyon desteğinden hemen yararlanabilir.