5 Ocak Adana’da okullar tatil mi? 5 Ocak resmi tatil mi Adana? 5 Ocak’ta ne oldu?

5 Ocak 2023 Perşembe günü Adana’da eğitim-öğretime ara verileceğine dair iddiaların ardından araştırmalar yoğunlaştı. 5 Ocak tarihinde Adana’da okulların tatil olup olmadığı merakla araştırılıyor. Öğrenciler ve veliler yarın okulların açık olup olmadığını merak ediyor.

5 Ocak Adana’da okullar tatil mi? 5 Ocak resmi tatil mi Adana? 5 Ocak’ta ne oldu?

Adana’da 5 Ocak tarihinde okulların resmi tatil olacağına dair iddialar sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Yarın Adana’da okullara bir gün ara verileceğine dair iddiaların ardından öğrenciler ve veliler bu iddiaların doğru olup olmadığını araştırmaya başladı. Yarın Adana’da okulların açık olup olmadığı, eğitime ara verilip verilmeyeceği konusu son saatlerde en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki, 5 Ocak 2023 Perşembe Adana’da okullar tatil mi? Yarın Adana2da okullar resmi tatil olacak mı? Adana’da okullar kapalı mı 5 Ocak 2023? 5 Ocak 2023’te ne oldu?

YARIN ADANA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

5 Ocak 2023 Perşembe günü Adana’da okulların resmi tatil olacağına dair iddialar sosyal medyanın gündeminde. Bu iddiaların ardından hem çalışanlar hem de öğrenciler resmi tatil ile ilgili araştırmalara başladı. Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde okulların açık mı, kapalı mı olacağına dair sorulara yanıt aranıyor. Adanalılar, 5 Ocak 2023 Perşembe (yarın) resmi tatil olup olmadığını araştırıyor. 

OKULLAR AÇIK OLACAK

Sosyal medyada 5 Ocak 2023 Perşembe günü Adana’da okulların ve işyerlerinin kapalı olacağına dair iddiaların hızla yayılmasının ardından gözler İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çevrildi. Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan son bilgiler doğrultusunda yarın Adana2da okullar açık olacak. 5 Ocak 2023 Perşembe günü Adana’da okullar ve işyerleri açık olacak. Yani resmi tatil değil. Eğitim ve öğretim aynı şekilde devam edecek.

5 OCAK’TA NE OLDU?

5 Ocak 1922’de Adana, Fransız işgalinden kurtulmuştur. 5 Ocak 2023 Perşembe günü Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümüdür.