Adana'dan felaket haberi: Heyelanda 4 öğretmen hayatını kaybetti

Son dakika... Adana'da meydana gelen heyelan felaketinden acı haber geldi. Adana'nın Saimbeyli ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle bir otomobilin üzerine Kaya devrildi. Otomobilde bulunan 4 Öğretmen yaşamını yitirdi.

Adana'dan felaket haberi: Heyelanda 4 öğretmen hayatını kaybetti

Adana son dakika haberi. Adana'nın Saimbeyli ilçesinde himmetli ilk ve Ortaokulunda görevli 4 öğretmenin içinde bulunduğu otomobilin üzerine Feke yolunda heyelan nedeniyle Kaya devrildi. Otomobilde bulunan 4 öğretmenden ne yazık ki acı haber geldi. Üzerine Kaya devrilen otomobilin içindeki 4 Öğretmen hayatını kaybetti.

HEYELAN FELAKETİNDE 4 ÖĞRETMEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde okuldaki derslerinin ardından ayrılan ve Feke ilçesine dönmek üzere seyir halinde olan 4 öğretmenim bulunduğu otomobilin üzerine heyelan nedeniyle Kaya devrildi. Yaşanan feci kaza sonrasında otomobil içinde bulunan 4 öğretmenin yaşamını yitirdiği açıklandı.

ADANA'DA HEYELANDA HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRETMENLERİN İSİMLERİ

Diğer yandan Karayolları Genel Müdürlüğü de Tufanbeyli Saimbeyli Feke yolunun 71.6 kilometresinde heyelan meydana geldiğini ve güzergahın trafiğe kapatıldığını bildirdi. Adana'da heyelan sebebiyle hayatını kaybeden 4 öğretmenin kimlikleri de açıklandı. Alınan bilgiye göre otomobille seyir halinde olan himmetli ilk ve orta okulunda görevli öğretmenler Pınar Kılıç, Dilek Altıparmak, Ümmühan Dilbilir ve Rahime Topak olayda yaşamını yitirdi.