Anadolu Üniversitesi AÖF sınav tarihleri! AÖF Bahar Dönemi vize sınav tarihleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi sınav tarihleri araştırılıyor. AÖF kaydı olan öğrenciler sınav tarihleri hakkında araştırmalarını sürdürüyor. AÖF sınavlarının online mi yoksa yüz yüze mi olacağı da merak ediliyor.

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav tarihleri! AÖF Bahar Dönemi vize sınav tarihleri

AÖF sınav tarihleri son günlerin en çok araştırılan konularının başında geliyor. AÖF Bahar Dönemi vize sınavlarının ne zaman yapılacağı, sınavların online mı yoksa yüz yüze mi olacağı en çok araştırılanlar arasında. AÖF’e kayıtlı olan öğrenciler sınav tarihlerini ve sınavların nasıl uygulanacağını merak ediyor. Peki, AÖF sınavları ne zaman? Anadolu Üniversitesi AÖF Bahar Dönemi sınav tarihleri açıklandı mı? AÖF sınavları online mı, yüz yüze mi? İşte detaylar…

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

AÖF Bahar Dönemi ara sınavları 15-16 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak. AÖF dönem sonu sınavları ise 27-28 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek. AÖF yaz okulu sınav tarihleri ise 19 Ağustos 2023 olarak belirlendi.

anadolu-universitesi-aof-sinav-tarihleri-aof-bahar-donemi-vize-sinav-tarihleri.jpg

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından üniversitelerde yüz yüze eğitime ara verilmişti. Üniversitelerde uzaktan eğitime geçilirken gözler AÖF sınavlarına çevrildi. Bilindiği gibi pandemi döneminde de uzaktan eğitim sistemine geçilmiş ve AÖF online sınav sistemi uygulamasıyla sınavlarını gerçekleştirmişti. AÖF’e kayıtlı öğrenciler YÖK’ün deprem sonrası aldığı uzaktan eğitim kararının ardından sınavların nasıl yapılacağını araştırıyor. AÖF sınavlarının online mı yoksa yüz yüze okul ortamında mı yapılacağına dair henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili resmi açıklama geldiğinde detayları sizlerle paylaşacağız.