Anadolu Üniversitesi AÖF sınav tarihleri sorgulama ekranı

Üniversitelerde uzaktan eğitimin başlaması ve alınan yeni kararla 3 Nisan tarihinden itibaren isteyen öğrencilerin devam şartı olmadan yüz yüze eğitim alabileceği açıklamalarının ardından gözler AÖF sınavlarına çevrildi.

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav tarihleri sorgulama ekranı

AÖF ara sınavlarının uzaktan mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı merak ediliyor. Nisan ayının gelmesiyle birlikte AÖF sınavlarıyla ilgili araştırmalar da hızlandı. AÖF’e kayıtlı olan öğrenciler sınavlar yüz yüze mi yoksa çevrimiçi mi olacak merak ediyor. Peki, Açıköğretim sınavları yüz yüze mi? AÖF sınavları online mı? AÖF sınavları uzaktan mı, ne zaman 2023? AÖF sınav giriş bilgisi sorgulama nasıl ve nereden yapılır? İşte detaylar…

AÖF SINAV TARİHLERİ

AÖF Bahar Dönemi ara sınav tarihleri açıklanmıştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nden yapılan açıklamaya göre, AÖF ara sınavları 8-9 Nisan 2023 ve 15-16 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AÖF SINAVLARI YÜZ YÜZE Mİ?

Sınav tarihleri kadar ara sınavların online mı, yüz yüze mi yapılacağı da en çok araştırılan konuların başında yer alıyor. AÖF Bahar Dönemi ara sınavları online olarak gerçekleştirilecek. 8-9 Nisan ve 15-16 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan AÖF sınavları ile ilgili tüm bilgilere ve sınav tarihlerinize https://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

anadolu-universitesi-aof-sinav-tarihleri-sorgulama-ekrani.jpg

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN 2023?

2023 AÖF Bahar Dönemi dönem sonu sınavları ise 27-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında uygulanacak. Yaz okulu sınavları 19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. AÖF final sınavları ve yaz okulu sınavlarının online mı, yoksa yüz yüze mi yapılacağı konusunda henüz resmi bir bilgilendirme yapılmadı.