AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihi ertelendi mi 2023? AÖF 2. dönem kayıtları ne zaman başlıyor?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ikinci dönem kayıtları ile ilgili merak edilen sorulara yanıt aranıyor. YÖK’ün üniversitelerle ilgili kararının ardından gözler AÖF'e çevrilmişti.

AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihi ertelendi mi 2023? AÖF 2. dönem kayıtları ne zaman başlıyor?

Üniversitelerde bahar dönemi ile ilgili alınan kararı açıklayan YÖK, ikinci bir duyuruya kadar bahar eğitim ve öğretim döneminin ertelendiğini öğrencilerle paylaşmıştı. YÖK’ün bu açıklamasının ardından ikinci dönem kayıt tarihi 13 Şubat’ta başlayacak olan AÖF ile ilgili son durum araştırılmaya başlandı. Peki, AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme tarihi değişti mi 2023? AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme tarihi ertelendi mi? 2023 AÖF 2. dönem kayıtları ne zaman, hangi tarihte başlıyor? İşte tüm merak edilenler…

AÖF 2. DÖNEM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2. dönem kayıtları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Konuyla ilgili üniversitenin sosyal medya hesabından bir açıklama geldi ve 2. dönem kayıt yenileme tarihinin ertelendiği duyuruldu. AÖF sosyal medya hesabından yapılan açıklamada YÖK’ün duyurduğu karara yer verilerek, ‘Yükseköğretim Kurulu’nun kararına göre bahar eğitim ve öğretim döneminin açılışı ikinci bir duyuruya kadar ertelenmiştir.’ denildi.

aof-bahar-donemi-kayit-yenileme-tarihi-ertelendi-mi-2023-aof-2-donem-kayitlari-ne-zaman-basliyor.jpeg

AÖF 2. DÖNEM KAYITLARI ERTELENDİ Mİ 2023?

AÖF Bahar dönemi kayıt yenileme 13 Şubat 2023 tarihinde başlayacak ve 24 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. Kayıt yenileme işlemlerinin ertelendiğine dair herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Bu kapsamda AÖF 2. dönem kayıt yenileme 13-24 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kayıt yenileme işlemleri ile ilgili yeni bir gelişme olduğunda sizleri bilgilendireceğiz….