AÖF final sınav tarihleri 2023! AÖF online final sınav tarihleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavı tarihleriyle ilgili araştırmalar başladı. Ara sınavların ardından AÖF öğrencileri final sınavlarıyla ilgili merak edilenleri araştırıyor.

AÖF final sınav tarihleri 2023! AÖF online final sınav tarihleri

AÖF öğrencilerinin merakla beklediği 2023 final sınavı tarihleri ile ilgili beklenen açıklama geçtiğimiz haftalarda gelmişti. AÖF Bahar Dönemi final sınavları yüz yüze mi, online mı olacak, final sınavı ne zaman gibi sorular yanıt bulmuştu. Peki, AÖF Bahar Dönemi final sınavları ne zaman 2023? 2023 AÖF final sınavı online mı? AÖF final sınavı tarihleri açıklandı mı? AÖF final sınavı yüz yüze mi, çevrimiçi mi? İşte tüm merak edilenler…

AÖF FİNAL SINAVI TARİHLERİ 2023

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi Bahar Dönemi ara sınavlarının geride kalmasının ardından gözler final sınavlarına çevrildi. Bilindiği gibi AÖF Bahar Dönemi ara sınavları online olarak yapılmıştı. AÖF öğrencileri final sınavlarının da online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağını ve sınav tarihlerini araştırmaya başladı. AÖF Bahar Dönemi final sınavlarıyla ilgili merak edilen detaylar ve final sınavı tarihleri belli oldu.

aof-final-sinav-tarihleri-2023-aof-online-final-sinav-tarihleri.jpeg

AÖF FİNAL SINAVLARI ONLİNE OLACAK

2023 AÖF Bahar Dönemi sınavları ile ilgili araştırmalar sürüyor. Ara sınavların geride kalmasının ardından final sınavlarıyla ilgili de merak edilen sorular yanıt buldu. AÖF Bahar Dönemi final sınavları 3-4 Haziran 2023 ve 10-11 Haziran 203 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

aof-final-sinav-tarihleri-2023-aof-online-final-sinav-tarihleri-001.jpg

AÖF FİNAL SINAVLARI ONLINE OLACAK

AÖF öğrencilerinin en çok merak ettiği ve en yoğun araştırdığı konuların başında final sınavları online mı yoksa yüz yüze mi yapılacak sorusu geliyor. 2023 AÖF Bahar Dönemi final sınavları da ara sınavlar gibi online olarak yapılacak. AÖF yaz okulu sınavı ise 19 Ağustos 2023 tarihinde uygulanacak.