AÖF kayıt yenileme tarihleri 2023 2024! Kayıt yenileme başladı son tarih açıklandı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı. Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte AÖF öğrencilerinin kayıt yenileme işlemleri de araştırılıyordu. Kayıt yenileme tarihleri belli oldu.

AÖF kayıt yenileme tarihleri 2023 2024! Kayıt yenileme başladı son tarih açıklandı

2023-2024 AÖF Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı. AÖF öğrencilerinin uzun bir süredir araştırdığı kayıt yenileme tarihleri ile ilgili detaylar belli oldu. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman? AÖF Güz Dönemi kayıt yenileme başladı mı, ne zaman başlayacak? AÖF Güz Dönemi sınavları ne zaman? İşte detaylar…

AÖF GÜZ DÇNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı. AÖF öğrencileri kayıt yenileme işlemlerine başlarken kayıt yenilemede son tarih ne zaman merak ediliyor. AÖF 2023-2024 kayıt yenileme işlemi 2 Ekim 2023 tarihinde başladı. Kayıt yenilemede son tarih ise 16 Ekim 2023 saat 22.00 olarak açıklandı.

AÖF GÜZ DNEMİ SINAV TARİHLERİ

AÖF Güz Dönemi sınav tarihleri de belli oldu. AÖF Güz Dönemi ara sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. AÖF Güz Dönemi dönem sonu sınavları ise 20-21 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak.

aof-kayit-yenileme-tarihleri-2023-2024-kayit-yenileme-basladi-son-tarih-aciklandi.jpeg

KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemlerinizi Anadolu Üniversitesi aof.anadolu.edu.tradresi üzerinden Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından yapabilirsiniz. Öğrenci şifreniz veya e-devlet şifreniz ile sisteme giriş yaparak kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödemeler ders seçimine göre oluşacak. Ders seçimine göre ödeme bilgileri oluşan öğrenciler ödemelerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilirler.