AÖF sınav sonuçları için gözler o tarihte

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavları Pazar günü sona erdi. AÖF’e kayıtlı olan binlerce öğrenci 16 Nisan 2023 Pazar günü vize sınavlarını tamamladı. Online olarak yapılan sınavların sonuçları merak edilmeye başlandı.

AÖF sınav sonuçları için gözler o tarihte

AÖF Bahar Dönemi ara sınavlar tamamlandı. İkinci dönemde vize sınavlarının uzaktan yapılmasına karar verilmiş ve binlerce AÖF öğrencisi online olarak sınavlarını gerçekleştirmişti. 2 haftaya yayılan sınavlar dün akşam itibarıyla sona erdi. 16 Nisan 2023 Pazar günü saat 23.30’a kadar süre verilen sınavlar dün gece itibarıyla sona erdi. Sınavların tamamlanmasıyla birlikte gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte tüm merak edilenler…

AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVI TAMAMLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi Bahar Dönemi ara sınavları tamamlandı. Çevrimiçi gerçekleştirileceği açıklanan sınavlar 2 haftaya yayıldı ve dün gece itibarıyla ara sınavlar tamamlandı. AÖF’e kayıtlı öğrenciler, 16 Nisan 2023 Pazar saat 11.30’a kadar online olarak sınavlarını tamamladı. Şimdi gözler AÖF sınav sonuçlarına çevrildi. AÖF öğrencileri ara sınav sonuçlarını merak ediyor. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı yoğun bir şekilde araştırılıyor.

aof-sinav-sonuclari-icin-gozler-o-tarihte.jpg

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2023?

AÖF vize sınavlarının tamamlanmasının ardından sınav sonuçları araştırılmaya başlandı. 2023 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Çevrimiçi olarak 8-9 Nisan ve 15-16 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen sınavların sonuçları için gözler yapılacak açıklamada. AÖF vize sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihle ilgili henüz herhangi bir bilgiye yer verilmedi. AÖF sınav sonuçlarının yaklaşık 10-15 gün içerisinde erişime açılması bekleniyor.