AÖF sınavları online mı, yüz yüze mi? AÖF online sınav nasıl oluyor?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri sınav tarihlerini ve sınavın nasıl yapılacağını araştırıyor. AÖF sınavları online mı yoksa yüz yüze mi yapılacak araştırılıyor. Sınava girecek öğrenciler sınavların nasıl olacağını merak ediyor.

AÖF sınavları online mı, yüz yüze mi? AÖF online sınav nasıl oluyor?

AÖF sınav tarihleri ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. AÖF’e kayıtlı öğrenciler sınav tarihleri kadar sınavların online mı yoksa yüz yüze mi gerçekleştirileceğini de merak ediyor. AÖF sınav tarihleri açıklandı. Peki, AÖF sınavları ne zaman? AÖF sınavları online mı olacak? AÖF sınavları yüz yüze mi 2023? AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AÖF online sınav nasıl oluyor? İşte tüm merak edilenler…

AÖF SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi ara sınavları tarihleri açıklandı. AÖF Bahar Dönemi ara sınavları 15-16 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. AÖF dönem sonu sınavları ise 27-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak. Yaz okulu sınav tarihleri ise 19 Ağustos 2023 olarak açıklandı.

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

AÖF Bahar Dönemi arası sınavları online olarak gerçekleştirilecek. Çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilecek olan AÖF ara sınavları tarih 8-9 Nisan ve 15-16 Nisan 2023 olarak belirlendi.

aof-sinavlari-online-mi-yuz-yuze-mi-aof-online-sinav-nasil-oluyor.jpg

AÖF ONLİNE SINAV NASIL OLUYOR?

AÖF Bahar Dönemi ara sınavları online olarak https://esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

AÖF SINAV GİRİŞ BİLGİSİ

Ara sınavları çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan AÖF öğrencileri sınav giriş bilgilerine 31 Mart 2023 tarihinden itibaren öğrenci sayfasından erişebilecek.