Ara tatil ile Ramazan Bayramı birleşecek mi? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? Nisan ara tatili ne zaman 2023?

Nisan ara tatiliyle ilgili araştırmalar başladı. Bu yıl Ramazan Bayramı ile ara tatil arası çok yakın. Bu sebeple Nisan ara tatili ile Ramazan Bayramı’nın birleştirilip birleştirilmeyeceği sorusu hem öğrenciler hem de veliler tarafından merak ediliyor.

Ara tatil ile Ramazan Bayramı birleşecek mi? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? Nisan ara tatili ne zaman 2023?

2023 yılında Nisan ara tatili ile Ramazan Bayramı arası çok yakın olduğu için okullarda ara tatilin bayram tatiliyle birleştirilip birleştirilmeyeceği araştırılmaya başlandı. Ramazan ayının hemen arkasından idrak edilen Ramazan Bayramı ile 2023 Nisan ara tatili birleştirilecek mi sorusu son günlerde yanıt aranan soruların başında geliyor. Peki, Nisan ara tatili ile Ramazan Bayramı birleşecek mi? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? Nisan ara tatili ne zaman 2023? Nisan ara tatili iptal edildi mi, olacak mı? İşte detaylar…

NİSAN ARA TATİLİ NE ZAMAN 2023?

Okullarda 2023 Nisan ara tatili 17-20 Nisan arasında uygulanacak. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremler sebebiyle okulların bir süre tatil edilmesi nedeniyle Nisan ara tatilinin iptal edilebileceğine dair iddialar gündeme gelmişti. Bu iddiaların ardından öğrenciler ve veliler araştırmalarını yoğunlaştırdı. Nisan ara tatilinin iptal edilmeyeceği ve takvimde yer aldığı gibi 17-20 Nisan tarihleri arasında uygulanacağı belirtildi.

ara-tatil-ile-ramazan-bayrami-birlesecek-mi-ramazan-bayrami-tatili-kac-gun-nisan-ara-tatili-kac-gun.jpg

ARA TATİL İLE RAMAZAN BAYRAMI BİRLEŞECEK Mİ?

2023 Ramazan Bayramı 20 Nisan Cuma günü başlıyor ve 23 Nisan Pazar günü sona eriyor. 2023 Nisan ara tatilinin 17-20 Nisan tarihleri arasında olmasının ardından gözler tatil haberine çevrildi. Ara tatil ile Ramazan Bayramı’nın birleştirilip birleştirilmeyeceği sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Nisan ara tatili ile Ramazan Bayramı resmi tatili ile birleşecek.