Cuma günü resmi tatil mi? 6 Ekim Cuma okullar tatil mi? Yarın okul var mı?

6 Ekim Cuma günü okul var mı, yok mu araştırılmaya başlandı. Yarın okullar tatil mi, Cuma günü resmi tatil mi araştırmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Öğrenciler ve veliler 6 Ekim Cuma günü okullar kapalı mı, açık mı sorusuna yanıt arıyor.

Cuma günü resmi tatil mi? 6 Ekim Cuma okullar tatil mi? Yarın okul var mı?

6 Ekim İstanbul’un kurtuluşu dolayısıyla resmi tatil araştırmaları başladı. İstanbul’un kurtuluşunun 100. Yılı dolayısıyla İstanbul’da okullar, resmi kurum ve kuruluşlar tatil mi, resmi tatil olacak mı soruları gündemde. İstanbul’da çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlanan bu özel güne ilişkin resmi tatil araştırmaları devam ediyor. Peki, 6 Ekim Cuma İstanbul’da okullar tatil mi? 6 Ekim Cuma resmi tatil mi? Yarın İstanbul’da okullar açık mı, kapalı mı? Cuma günü resmi tatil mi, değil mi? İşte tüm merak edilenler…

İSTANBUL’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 100. YILI

İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında Megakentte çeşitli etkinlik ve törenlerle bu özel gün kutlanacak. Kurtuluş Savaşı’nda düşman birlikleri tarafından işgale uğrayan İstanbul, 6 Ekim 1923 tarihinde 3. Kolordu’nun İstanbul’a girişiyle düşman işgalinden kurtulmuştur.

cuma-gunu-resmi-tatil-mi-6-ekim-cua-okullar-tatil-mi-yarin-okul-var-mi.jpg

6 EKİM CUMA RESMİ TATİL Mİ?

6 Ekim İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında Megakentte okullar açık mı, kapalı mı, resmi tatil var mı, yok mu merak ediliyor. Öğrenciler ve veliler yarın, Cuma günü resmi tatil mi, okullar açık mı sorusuna yanıt arıyor. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında da 6 Ekim 023 Cuma günü resmi tatil mi merak edilen sorular arasında. 6 Ekim tarihi resmi tatil takvimi içinde yer almamaktadır. Bu doğrultuda 6 Ekim 2023 Cuma günü okullar açık olacak, kamu kurum ve kuruluşları da normal mesai saatlerine devam edecektir.