Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi az önce verdi! Atama bekleyen öğretmen adaylarının ataması gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan engelli öğretmen adaylarına müjde geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden son dakika açıklaması yapan Erdoğan, 3 bin 500’e giremeyen engelli öğretmen adaylarının atamasının yapıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi az önce verdi! Atama bekleyen öğretmen adaylarının ataması gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılım gösterdiği törenle gerçekleştirilen 3 bin 500 engelli öğretmen atamaları sonrasında törende sürpriz açıklamalarda bulunan Erdoğan, atanamayan öğretmen adaylarının da en kısa sürede atanacağını söylemişti. Bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla beklenen müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 bin 500’e giremeyen engelli öğretmen adaylarının atamasını bugün gerçekleştirdiklerini duyurdu. İşte detaylar…

ATAMA TÖRENİNE BİZZAT KATILMIŞTI

25 Nisan 2023 Salı günü gerçekleştirilen 3 bin 500 engelli öğretmen ataması törenine bizzat katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende yaptığı konuşmada atanamayan engelli öğretmen adaylarına da müjdeyi verdi. Atanamayan engelli öğretmen adaylarını en kısa sürede atanacağı müjdesini duyuran Erdoğan, ‘Türkiye uzunca bir süre engelli bireylerinin geniş bir alanda haklarını kullanabilmeleri konusunda ciddi eksiklikler yaşamış bir ülkedir. Engellilerini ihmal eden bir ülke potansiyelinin bir kısmından vazgeçmiş demektir. Biz engellilerin hayata katılımı konusunda önemli reformlar gerçekleştirdik. Bir zihniyet devrimi gerçekleştirdik. Engellilerimizin her başarısından gurur duyuyorsak bu büyük dönüşüm sayesindedir.’ demişti.

cumhurbaskani-erdogan-mujdeyi-az-once-verdi-atama-bekleyen-ogretmen-adaylarinin-atamasi-gerceklesti.jpg

ATAMA MÜJDESİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından yaptığı son dakika paylaşımında 3 bin 500'e giremeyen engelli öğretmen adaylarına atama müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ’25 Nisan’da 3 bin 500 öğretmen atamamızı yapmıştık. Atamada müjdesini verdiğimiz gibi başvuru yapan ancak o gün 3 bin 5002e giremeyip atanamayan tüm adayların da atamasını bugün gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun.’ ifadelerini kullandı.