Düzce deprem sonrası okullar tatil mi 16 Mart 2023? Düzce’de bugün okullar kapalı mı? Düzce 16-17 Mart okullar tatil edildi mi?

Bugün Bolu merkezli meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem Düzce ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Korku ve panik yaratan depremin ardından açıklamalar peş peşe geldi.

Düzce deprem sonrası okullar tatil mi 16 Mart 2023? Düzce’de bugün okullar kapalı mı? Düzce 16-17 Mart okullar tatil edildi mi?

Bolu merkezli depremin hissedildiği Düzce’de okulların durumu araştırılıyor. Bolu’da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem Düzce, İstanbul ve Ankara gibi çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından AFAD ve Valilikler peş peşe açıklamalarda bulunurken Düzce’de okulların açık mı, kapalı mı olduğu, eğitime ara verilip verilmediği araştırılıyor. Peki, deprem sonrası Düzce’de okullar tatil mi? Düzce 16-17 Mart 2023 okullar açık mı, kapalı mı? Düzce’de okullar tatil edildi mi? İşte detaylar…

DÜZCE’DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bolu merkezli 4.8 büyüklüğündeki depremin hissedildiği Düzce’den son dakika açıklamaları peş peşe geldi. Düzce Valisi Cevdet Atay, Bolu’da meydana gelen depremin Düzce’de de hissedildiğini aktardı ve ‘Panikleyerek korkan çocuklarımızı evlerine gönderiyoruz. Okullarda eğitime bugünlük ara verdik.’ dedi.

DÜZCE’DE YARIN OKUL VAR MI 17 MART 2023

Hissedilen depremin ardından okullarda eğitime bugünlük ara verildiği açıklanan Düzce’de öğrenciler ve veliler yarın için de araştırmalara başladı. Düzce’de 17 Mart 2023 Cuma (yarın) okulların açık olup olmadığı merak ediliyor. Düzce’de yarın okulların tatil olup olmayacağına dair henüz herhangi bir resmi açıklama yok.