Kar tatili olan il ve ilçeler! 30 Mart tatil mi?

Ülkede birçok il bugün yeniden karlı bir güne gözlerini açtı! Kar yağışı 30 Mart günü de devam edecek mi? 30 Mart 2023 kar tatili olan il ve ilçeler neler?

Kar tatili olan il ve ilçeler! 30 Mart tatil mi?

Kar tatili olan il ve ilçeler! 30 Mart tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 56 yıl için sarı kod uyarısı verildi! Mart ayının sonlarına geldiğimiz günlerde birçok ilde yeniden kar yağışı yaşandı. Ülke geneli beyaza bürünürken; 30 Mart'ta hangi illerde kar yağışı olacağı merak ediliyor! 30 Mart 2023 kar yağışı olan iller hangileri? Yarın hangi illerde okullar tatil?

KAR YAĞIŞI YARIN DEVAM EDECEK Mİ?

30 Mart 2023 Perşembe günü Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, Adana'nın kuzey ve doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batısı, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Tokat çevrelerinde yağışlar yer yer etkilerini sürdürmeye devam edecek!

karli.png

ÇIĞ RİSKİ VAR

Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun eğimli ve yükseltinin fazla olduğu bölgelerde çığ düşme tehlikesi ile alakalı halk MGM tarafından uyarıldı!

KAR TATİLİ OLAN İL VE İLÇELER

Milli Eğitim Bakanlığı ve Valilikler ortak değerlendirmesi sonucunda; Yozgat’ın il genelinde yoğun kar yağışı, fırtına, çığ düşmesi ve buzlanma gibi olumsuz hava koşullarına karşı eğitime 30 Mart 2023 tarihinde 1 gün ara verildi!