Kayseri’de deprem SON DAKİKA! Kayseri’de yarın okullar tatil mi? Kayseri’de yarın okullar açık mı, kapalı mı 1 Mart 2023?

Türkiye beşik gibi sallanıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem haberleri son dakika olarak takip ediliyor. 28 Şubat 2023 Salı saat 18.16 sularında Kayseri’nin İncesu ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kayseri’de deprem SON DAKİKA! Kayseri’de yarın okullar tatil mi? Kayseri’de yarın okullar açık mı, kapalı mı 1 Mart 2023?

Kayseri’de merkez üssü İncesu ilçesi olan ve büyüklüğü 4.4 olarak ölçülen bir deprem yaşandı. Deprem verilerini paylaşan AFAD, depremin yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiğini bildirdi. Depremin ardından vatandaşlar büyük bir korku ve panik yaşarken öğrenciler ve veliler okullarla ilgili merak edilen sorulara yanıt aramaya başladı. Peki, Kayseri’de yarın okullar tatil mi? Kayseri'deki depremin ardından okullar tatil olacak mı? 1 Mart 2023 Kayseri’de okullar açık mı, kapalı mı? İşte tüm merak edilenler…

KAYSERİ’DE KORKUTAN DEPREM

Kayseri’de saat 18.16 sularında merkez üssü İncesu olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin derinliğini 7 kilometre olarak açıkladı. Depremi hisseden vatandaşlar büüyk bir korku ve panik yaşadı. Depremin ardından şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bilgisine yer verildi.

kayseri-de-deprem-son-dakika-kayseri-de-yarin-okullar-tatil-mi-kayseri-de-yarin-okullar-acik-mi-kapali-m-1-mart-2023.jpg

KAYSERİ’DE OKULLAR TATİL Mİ 1 MART 2023?

Kayseri’nin İncesu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından öğrenciler ve velilerin okullarla ilgili araştırmaları başladı. Depremin ardından ‘Kayseri2de yarın okullar tatil mi?’, ‘Kayseri’de okullar tatil edildi mi?’, ‘Yarın Kayseri’de okul var mı?’, ‘1 Mart 2023 Kayseri’de okullar açık mı?’ şeklinde sorulara yanıt aranmaya başlandı. Kayseri’de okulların tatil edildiğine dair herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. 1 Mart 2023 tarihinde Kayseri’de eğitim öğretim devam ediyor.