Kayseri’de okullar tatil mi SON DAKİKA! Kayseri’de yarın okullar tatil mi, depremden sonrası okullar tatil edildi mi?

Kayseri’nin İncesu ilçesinde peş peşe meydana gelen sarsıntıların ardından öğrenciler ve veliler okullardaki son durumu araştırmaya başladı. Çevre illerde de hissedilen sarsıntının ardından kentteki okulların tatil olup olmadığı araştırılıyor.

Kayseri’de okullar tatil mi SON DAKİKA! Kayseri’de yarın okullar tatil mi, depremden sonrası okullar tatil edildi mi?

Bugün Kayseri’nin İncesu ilçeisinde 4.7 ve 4.3 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 6 dakika arayla yaşanan sarsıntılar çevre illerde de hissedilirken okulların son durumuyla ilgili araştırmalar başladı. Peki, Kayseri’de okullar tatil mi son dakika? Kayseri’de depremden sonra okullar tatil olur mu? Kayseri’de bugün okullar tatil mi? Kayseri 8 Mart 2023 okullar açık mı, kapalı mı? Kayseri’de yarın okullar tatil mi olacak? İşte tüm merak edilenler…

KAYSERİ'DE PEŞ PEŞE DEPREMLER

Kayseri'nin İncesu ilçesinde 6 dakika arayla meydana gelen depremler korku ve panik yarattı. AFAD verilerine göre saat 14.47 sularında merkez üssü Kayseri'nin İncesu ilçesi olan 4.7 bir deprem yaşandı. Bu depremden 6 dakika sonra yine aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen sarsıntıların ardından açıklamalarda bulunan AFAD Başkanı Yunus Sezer, 'An itibariyle olumsuz bir durum bulunmamaktadır' ifadelerini kullandı.

KAYSERİ'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Kayseri'de meydana gelen depremin ardından öğrenciler ve veliler okulların tatil edilip edilmediğini araştırıyor. Okullardaki son durumla ilgili yoğun bir araştırma yapmaya başlayan öğrenciler ve veliler, 'Kayseri'de okullar tatil edildi mi?', 'Kayseri'de bugün okullar tatil mi?', 'Kayseri'de yarın 8 Mart 2023 okullar açık mı, kapalı mı?' şeklinde sorulara yanıt aramaya başladı. Kayseri'de okullar tatil değil. Kentte eğitim öğretim devam ediyor. kayseri'de 7-8 Mart tarihleri için okulların tatil edildiğine dair resmi bir açıklama bulunmuyor.