Milli Eğitim’den son dakika! Eğitim öğretime 3 gün ara!

Bayram tatilinin ardından okullar henüz eğitime başlamışken; yeni bir tatil haberi daha Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi! Eğitim ve öğretime 3 gün ara!

Milli Eğitim’den son dakika! Eğitim öğretime 3 gün ara!

Milli Eğitim’den son dakika! Eğitim öğretime 3 gün ara! İlköğretim ve ortaöğretim çağındaki öğrenciler için 14 Nisan Cuma günü itibari ile tatile çıkmış, bayram tatili ile birlikte süren 10 günlük tatil ile birlikte bugün yeniden eğitim ve öğretim süreci başladı! Ancak, öğrencileri sevindirecek bir son dakika gelişmesi daha yaşandı! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitim için 1 gün ara verileceği açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencileri mutlu edecek müjde az önce açıklandı! Öğrenciler 10 günlük tatilin ardından yeni bir 3 gün tatil haberiyle birlikte bayram edecek! Bu hafta son mesai saatinin ardından eğitim ve öğretim için 3 gün tatil haberi paylaşıldı!

tatil.png

CUMA GÜNÜ TATİL BAŞLIYOR

10 gün tatilin ardından bugün eğitime başlayan öğrenciler 4 gün sonra yeniden tatile girecek ve bu tatil 3 gün sürecek! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hem resmi tatil hem de hafta sonuna denk gelmesi öğrencileri bir miktar üzmüş olsa da 1 Mayıs İşçi Bayramı bir o kadar sevindirdi!

1 MAYIS PAZARTESİ TATİL

Öğrenciler Cuma günü hafta sonu tatiline giriyor, Pazar günü Nisan ayını bitirmemizin ardından Pazartesi Mayıs ayının ilk gününe gözlerimizi açacağız. Milli Eğitim Bakanlığı 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısı ile Pazartesi günü okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verilecek!