Milli Savunma Üniversitesi sınavı ile ilgili açıklama geldi! MSÜ, e-YDS sınav tarihleri

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Sınav için geri sayım devam ederken ÖSYM’den sınav tarihi ile ilgili yeni bir duyuru geldi.

Milli Savunma Üniversitesi sınavı ile ilgili açıklama geldi! MSÜ, e-YDS sınav tarihleri

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ile ilgili araştırmalar devam ederken ÖSYM’den sınav tarihi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ne zaman, hangi tarihte? MSÜ sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak? MSÜ sınavı 2023 ne zaman? e-YDS sınavı ne zaman? İşte detaylar…

ÖSYM AÇIKLADI

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.6 ve 7.7 şiddetindeki depremlerin ardından ÖSYM’den bir son dakika açıklaması geldi. ÖSYM, Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle sınav takviminde değişikliğe gitti. Yapılan değişiklik kapsamında MSÜ ve e-YDS yeni sınav tarihleri açıklandı.

MSÜ 2023 NE ZAMAN?

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle sınav takviminde yapılan değişiklik kapsamında 19 Mart’ta yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nın 2 Nisan 2023’e ertelendiği bildirildi.

E-YDS 2023 NE ZAMAN?

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle sınav takviminde yapılan değişiklik kapsamında 18 Şubat’ta yapılacak olan Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2023/2 İngilizce) 4 Mart 2023’e ertelendi.