Nisan ara tatili için nefesler tutuldu! Öğrenciler 9 gün mola verecek

Okullarda 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken ikinci dönemle birlikte Nisan ara tatili de araştırılmaya başlandı. İkinci dönem ara tatili ile ilgili tüm detaylar hem öğrenciler hem de veliler tarafından merakla takip ediliyor.

Nisan ara tatili için nefesler tutuldu! Öğrenciler 9 gün mola verecek

Yaz tatiline kısa bir süre kalırken yaz tatili öncesi kısa bir mola vermek için bekleyen öğrenciler Nisan ara tatili ile ilgili araştırmalarına devam ediyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için geçerli olan ara tatilin tarihi merak ediliyor. Nisan ara tatilinin Ramazan Bayramı ile denk gelmesi de tatil süresi ile ilgili araştırmaları yoğunlaştırdı. Peki, 2023 Nisan ara tatili ne zaman? Nisan ara tatili kaç gün? İkinci dönem ara tatil ne zaman başlayacak? Ara tatil 9 gün mü olacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

NİSAN ARA TATİLİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönem ara tatili merakla araştırılıyor. Öğrencilerin kısa bir mola ile motivasyon kazanması ve dinlenmesi için uygulanan ara tatillerden bu yılın ikincisi için araştırmalar sürüyor. Öğrenciler ve veliler Nisan ara tatili tarihini ve kaç gün süreceğini merak ediyor. Nisan ara tatili bu yıl 17-20 Nisan 2023 tarihlerinde uygulanacak. Ancak Nisan ara tatili ile Ramazan Bayramı tatilinin denk gelmesi sebebiyle tatil uzatılacak.

nisan-ara-tatili-icin-nefesler-tutuldu-ogrenciler-9-gun-mola-verecek.jpg

ARA TATİL DÖNÜŞÜ 24 NİSAN

Okullarda ikinci dönem ara tatili 17-20 Nisan tarihleri arasında uygulanacak. Fakat bu yıl Ramazan Bayramı tatili ile Nisan ara tatili tarihleri denk geliyor. Bu sebeple öğrencilerin tatil süresi uzayacak. Nisan ara tatili ile bayram tatili birleştirilecek ve öğrenciler hafta sonları ile birlikte 9 gün tatil yapacak. Ara tatil dönüşü ise 24 Nisan 2023 Pazartesi olacak.

nisan-ara-tatili-icin-nefesler-tutuldu-ogrenciler-9-gun-mola-verecek-001.jpg

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN 2023?

20 Nisan 2023 Perşembe: Ramazan Bayramı Arifesi

21 Nisan 2023 Cuma: Ramazan Bayramı 1. Gün

22 Nisan 2023 Cumartesi: Ramazan Bayramı 2. Gün

23 Nisan 2023 Pazar: Ramazan Bayramı 3. Gün