Öğrencilere Mayıs ayı müjdesi! Seçim ve 19 Mayıs tatili birleştirildi! Tüm öğrencileri ilgilendiriyor

Mayıs ayı öğrenciler için tatil ayı olacak! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından büyük haber az önce geldi! Tatil tüm öğrencileri ilgilendiriyor!

Öğrencilere Mayıs ayı müjdesi! Seçim ve 19 Mayıs tatili birleştirildi! Tüm öğrencileri ilgilendiriyor

Öğrencilere Mayıs ayı müjdesi! Seçim ve 19 Mayıs tatili birleştirildi! Tüm öğrencileri ilgilendiriyor Mayıs ayı öğrenciler için tatil ayı olacak! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından büyük haber az önce geldi! Tatil tüm öğrencileri ilgilendiriyor!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müjdeli haber çok gecikmedi! Öğrencilerin merakla beklediği konu sonunda açıklığa kavuştu! Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan bir açıklama ile tatillerin birleştirileceği duyuruldu!

İlköğretim, ortaokul ve lise çağındaki tüm öğrencileri ilgilendiren o haber az önce geldi. Bakanlık tarafından yapılan bir açıklama ile 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimler ve 19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatilleri birleştirilecek! Tatillerin birleşmesi ile öğrenciler 1 hafta daha tatil yapma imkanına sahip olacak.

tatil.png

SEÇİMİN ARDINDAN TATİL VAR MI?

14 Mayıs Pazar günü genel seçimlerin yapılmasının ardından okulların toparlanarak eski düzenine getirilmesi için öğrenciler için tatil olup olmayacağı merak konusu haline gelmişti. Konu hakkında yetkililerden bir açıklama henüz gelmedi!

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI

1 Mayıs Pazartesi gününe gelmektedir. Yani öğrenciler hafta sonu tatiliyle birlikte 3 gün tatil yapmış olacak. Bunun yanı sıra 19 Mayıs resmi tatil olması dolayısı ile Cuma günü de hafta sonu tatiline dahil olacak ve yine öğrenciler 3 gün tatil yapmış olacaklar!