Öğretmen atamaları SON DAKİKA! 45 bin öğretmen ataması yapılacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi duyurdu. Öğretmen atamaları ile ilgili müjde bekleyenlerin yüzünü güldüren açıklamada 45 bin öğretmen ataması yapılacağı duyuruldu.

Öğretmen atamaları SON DAKİKA! 45 bin öğretmen ataması yapılacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Öğretmen atamaları ile ilgili son dakika gelişmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Sosyal medya hesabından müjdeyi paylaşan Erdoğan, ’45 bin öğretmen ataması yapacağız. Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgesinde görevlendireceğiz.’ dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ

Sosyal medya hesabından yeni bir müjde paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, atama bekleyen binlerce kişinin yüzünü güldürdü. Öğretmen atamaları ile ilgili müjdeyi paylaşan Erdoğan, '45 bin öğretmen ataması yapacağız' diyerek yeni öğretmen atamalarını duyurdu.

İLK GÖREV YERLERİ AFET BÖLGELERİ OLACAK

Atanacak öğretmenlerin ilk görev yerlerinin afet bölgeleri olacağını aktaran Erdoğan, 'Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz.' ifadelerini kullandı.

gretmen-atamalari-son-dakika-45-bin-ogretmen-atamasi-yapilacak-cumhurbaskani-erdogan-acikladi.jpg

45 BİN YENİ ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK

Yeni öğretmen ataması müjdesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadelere yer verdi;

'Sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Eğitim sistemimizin kalitesini artırmak, eğitim kadromuzu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız. Atanacak öğretmenlerimizi öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, ailelerine, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.'