Özel okul ücretleri 2023! Zam sorusu yanıt buldu! Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı

Özel okul ücretleri yeni yılın ilk günlerinde gündemde yer almaya devam ederken 2023 yılında uygulanacak zamla ilgili sorulara da yanıt aranıyor. Son günlerin en çok araştırılan konularından olan özel okul ücretlerine gelecek zam konusuyla ilgili açıklama yapan Özer, soru işaretlerini giderdi.

Özel okul ücretleri 2023! Zam sorusu yanıt buldu! Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı

Hem öğrenciler hem de veliler yeni yılla birlikte özel okul ücretlerine uygulanacak zammı merak etmeye başladı. Son dönemde araştırılan konuların başında gelen özel okul ücretleriyle ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise konuyla ilgili tüm detayları paylaştı. Peki, özel okul ücretleri ne kadar olacak 2023! Özel okul ücretlerine zam olacak mı? Özel okul ücretleri zammı 2023-2024! İşte tüm detaylar…

ÖZEL OKUL ÜCRETLERİ 

2023 yılının ilk günlerinde zam gündemi devam ederken hem öğrencilerin hem de velilerin yanıt aradığı sorulardan biri de özel okul ücretleri oldu. 2023 yılında özel okul ücretlerine zam olup olmayacağı merakla araştırılıyor. Öğrenciler ve veliler özel okul ücretlerine ne kadar zam geleceğini ve fiyatların ne kadar olacağını merak ediyor. Konuyla ilgili detaylı açıklama ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den geldi.

‘KAMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ’

Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki ‘Vefatının 61. Yılı Hatırasına Ahmet Tevfik İleri Anma Programı’na katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, burada basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Özel okul fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı konusunda da açıklamalarda bulunan Bakan Özer, henüz hiçbir bilgi paylaşımının söz konusu olmadığını söyledi ve ‘Bu hafta içerisinde tüm TEFE-TÜFE oranları belirlendikten sonra oluşacak zammı özel öğretim kurumları yöneticileriyle bir araya gelerek tekrar olgunlaştırarak kamuoyu ile paylaşacağız.’ dedi. Şimdi gözler gelecek yeni açıklamalara çevrildi.