Şanlıurfa’da okullar tatil mi 15 Mart 2023? Şanlıurfa bugün okullar açık mı, kapalı mı?

Kuvvetli yağışların ardından sel felaketinin yaşandığı Şanlıurfa’da okullarla ilgili son durum araştırılıyor. Eğitimin devam edip etmediğini merak eden öğrenciler ve veliler yapılan açıklamaları yakından takip ediyor.

Şanlıurfa’da okullar tatil mi 15 Mart 2023? Şanlıurfa bugün okullar açık mı, kapalı mı?

Şanlıurfa’da meydana gelen sel ve etkisini sürdüren kuvvetli yağışların ardından eğitim öğretime ara verilip verilmediği araştırılıyor. Öğrenciler ve veliler okulların açık mı, kapalı mı olduğunu merak ediyor. Şanlıurfa’da eğitim öğretimin bugün 15 Mart 2023 Çarşamba günü devam edip etmediği en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Şanlıurfa’da okullar tatil edildi mi? Şanlıurfa’da okullar tatil mi? Bugün Şanlıurfa’da okul var mı, yok mu? Şanlıurfa’da okullar açık mı, kapalı mı 15 Mart 2023? İşte detaylar…

ŞANLIURFA’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden biri olan Şanlıurfa’da meydana gelen kuvvetli yağışların ardından sel yaşandı. Sokak ve caddeler sularla kaplanırken araçların sel sularında sürüklendiği kentte eğitim öğretime ara verildi. Okulların tatil edildiğine dair açıklama Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’dan geldi.

EĞİTİM-ÖĞRETİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Sağanak yağış ve beraberindeki selin ardından Şanlıurfa’da eğitim öğretime ara verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, ‘İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim-öğretime 15.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir.’ dedi.

sanliurfa-da-okullar-tatil-mi-15-mart-2023-sanliurfa-bugun-okullar-acik-mi-kapali-mi.jpg

KAMU KURUMLARINDAKİ HAMİLE VE ENGELLİ PERSONEL İDARİ İZİNLİ SAYILACAK

Öte yandan kamu kurum ve kuruluşlarındaki engelli ve hamile personellerle ilgili de bir açıklama yapan Vali Ayhan, ‘Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de idari izinli sayılacaktır.’ ifadelerini kullandı.