Şanlıurfa okullar tatil mi 16 Mart 2023! Yarın okullar açık mı? Şanlıurfa yarın okul var mı, yok mu? Valilik açıkladı

6 Şubat depreminin etkilediği illerden biri olan Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketinin ardından okulların durumu araştırılıyor. Selin etkili olduğu Şanlıurfa’da yarın okul var mı, yok mu sorusuna yanıt aranıyor.

Şanlıurfa okullar tatil mi 16 Mart 2023! Yarın okullar açık mı? Şanlıurfa yarın okul var mı, yok mu? Valilik açıkladı

Öğrenciler ve veliler okulların durumuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa’da okullar açık mı, kapalı mı, yarın okul var mı, yok mu merak ediliyor. Selin etkili olduğu kentte eğitim-öğretime 15 Mart 2023 Çarşamba günü 1 gün ara verilmişti. Peki, Şanlıurfa’da yarın okullar açık mı, kapalı mı? Şanlıurfa’da okullar tatil mi? Yarın Şanlıurfa’da okul var mı, tok mu? Şanlıurfa’da okullar kaç gün tatil? İşte tüm detaylar…

ŞANLIURFA’DA EĞİTİM-ÖĞRETİME ARA VERİLDİ

Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış beraberinde seli getirdi. Ev, cadde ve sokaklar göle dönerken depremzedeler de kaldıkları çadırlarda zor anlar yaşadı. Can kayıplarının yaşandığı sel felaketinde dereler taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Kentte hayatı felç eden sel felaketinin ardından 15 Mart 2023 Çarşamba günü eğitime 1 gün ara verildiği açıklandı. Şimdi ise gözler 16 Mart 2023 Perşembe (yarın) gününe çevrildi.

sanliurfa-da-okullar-tatil-mi-16-mart-2023-yarin-okullar-acik-mi-sanliurfa-yarin-okul-var-mi-yok-mu-valilik-acikladi.jpg

ŞANLIURFA’DA OKULLAR TATİL Mİ 16 MART 2023?

Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketinin ardından öğrenciler ve veliler yarın okulların açık olup olmayacağını merak etmeye başladı. Kentteki olumsuz hava koşulları sebebiyle öğrenciler ve veliler eğitim-öğretime ara verilip verilmeyeceğini araştırıyor. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sosyal medya üzerinden okulların durumu hakkında bir son dakika açıklaması yaptı. Açıklamada, ’Şiddetli sağanak yağışın beraberinde getirdiği olumsuzluklar sebebiyle ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 16.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır.’ ifadeleri yer aldı.