Son hafta yoklama, devamsızlık girişi e-Okul! e-Okul karne not girişleri, karne notu sorgulama 2023

Öğrenciler yarıyıl tatili için geri sayıma devam ediyor. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor. Öğrenciler ilk dönemin yorgunluğunu atacağı 15 günlük tatil için çok heyecanlı. Ancak tatil öncesinde merak edilen bazı detaylar var.

Son hafta yoklama, devamsızlık girişi e-Okul! e-Okul karne not girişleri, karne notu sorgulama 2023

Yarıyıl tatili öncesinde öğrencilerin en çok merak ettiği konuların başında e-Okul sisteminin ne zaman kapanacağı geliyor. Not sorgulaması, devamsızlık sorgulaması ve vb. konularda bilgi almak isteyen öğrenciler ve veliler e-Okul sisteminin kapanıp kapanmayacağı hakkında araştırmalar yapıyor. Ayrıca son hafta okullarda yoklama alınıp alınmadığı da merak edilen konuların başında geliyor. Peki, okulun son haftasında devamsızlık yazılır mı? Son hafta yoklama alınır mı 2023? Devamsızlıklar e-Okul devamsızlık bilgilerine nasıl bakılır? İşte merak edilen tüm detaylar…

OKULUN SON HAFTASI DEVAMSIZLIK YAZILIR MI 2023?

Yarıyıl tatili için geri sayım devam ederken öğrencilerin en çok merak ettiği konuların başında devamsızlık konusu geliyor. Okulun son haftası yoklama alınıp alınmayacağını ve devamsızlık yazılıp yazılmayacağını merak eden öğrenciler bu sorulara yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin okulun son gününe kadar derslere girmeye devam etmeleri konusunda uyarılar yapmaktadır. Yarıyıl tatili sebebiyle karne basımları devam ettiği için okullarda devamsızlık yazılıp yazılmadığı merak ediliyor. Bu konuyla ilgili en net bilgi ise okul yönetimleri tarafından alınmaktadır.

son-hafta-yoklama-devamsizlik-girisi-e-okul-e-okul-karne-not-girisleri-karne-notu-sorgulama-2023-001.jpg

E-OKUL DEVAMSIZLIK VE NOT GİRİŞLERİ NE ZAMAN BİTİYOR 2023?

Tatil yaklaşırken e-Okul sistemine devamsızlık ve not girişlerinin ne zaman biteceği de araştırılanlar arasında. Karne notlarını öğrenmek için sabırsızlanan öğrenciler ‘e-Okul sistemi ne zaman kapanıyor 2023?’ sorusuna yanıt arıyor. Not girişlerinin birinci dönem karnelerinin veriliş tarihi olan 20 Ocak tarihinden birkaç gün önce kapatılması bekleniyor. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS), hem öğrenciler hem de veliler için 7/24 hizmet vermektedir. Bu kapsamda e-Okul VBS sisteminde herhangi bir kapanma söz konusu olmayacaktır. e-Okul, öğretmenler, öğrenciler, okul idaresi ve veliler için karne gününe kadar açık olacaktır.